Forum Discussion

sniXok's avatar
2 years ago
Solved

Problem y uruhomieniem NFS

Nie moge wlacyzc NFS most wanted(nawet nie swieci mi sie przycisk play). Pisze ze moge ustawic zaawansowane opcje. Jak rozwiazac ten problem?

• Hej @sniXok 

Jeśli wydaje Ci się, że obejściem problemu mogłoby być wpisanie wartości w zaawansowanych opcjach uruchamiania wpisz tam: 

-w

Gra powinna uruchomić się w trybie okienkowym, co możesz przełączyć za pomocą kombinacji klawiszy Alt+Enter. 

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @sniXok 

Jeśli problem jest wciąż aktualny napisz nam jeszcze za pomocą, którego klienta uruchamiasz grę (np. EA app/ Steam) i czy masz już za sobą jakiekolwiek kroki techniczne.

• sniXok's avatar
    sniXok
    2 years ago

Jeszcze aktualny. Mam EA app i nfs po prostu zainstalowany na komputerze nie robiłam nic ekstra. Wcześniej nie miałam problemu z uruchomieniem

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @sniXok 

Zacznij proszę od naprawienia gry z poziomu aplikacji EA app. 

• No wlasnie w EA app mam ten problem ze nie uruchamia sie gra bez wpisania advanced launch options. Nie wiem co tam wpisac bo nie potrzebuje jakichs zmian w grze.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @sniXok 

Rozumiem w takim razie, że opcja naprawy jest nie dostępna po naciśnięciu "manage"?

• Po nacisnieciu manage mozna tylko zobaczyc wlasciwosci. Zainstalowalam jeszcze jedna gre NFS i ona tez nie uruchamia sie tylko pisze ze musze zamknac ta pierwsza gde.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @sniXok 

Jeśli wydaje Ci się, że obejściem problemu mogłoby być wpisanie wartości w zaawansowanych opcjach uruchamiania wpisz tam: 

-w

Gra powinna uruchomić się w trybie okienkowym, co możesz przełączyć za pomocą kombinacji klawiszy Alt+Enter. 

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,496 PostsLatest Activity: 5 days ago