Forum Discussion

uwu2137zal's avatar
3 years ago
Solved

Problem z kontem mail

Mam problem z kontem email na ea app poniewaz moje konto mail zostało usuniete i nie moge nic zrobic z kontem ani zmienic na inny mail bo nie mam dodanego numeru telefonu

• Hej @uwu2137zal  

Nie jest to coś, co możemy naprawić tutaj na forach, ale nasi doradcy pomogą Ci w rozwiązaniu tego problemu. W tym wypadku konieczna będzie dodatkowa weryfikacja konta.  

Nawet jeśli nie masz dostępu do swojego konta/e-maila, nadal możesz założyć sprawę na naszej stronie, aby skorzystać z chatu. Więcej informacji znajdziesz w tym artykule.   

• Wystarczy, że na stronie głównej pomocy EA  wpiszesz „EA App” w pasku wyszukiwania. 
    • Następnie klikniesz temat problemu, np. nie mogę się zalogować lub potrzebuję pomocy przy logowaniu się do konta EA. 
    • Może pojawić się okienko z informacją, o zalogowanie aby uzyskać szybszą pomoc 
    • Wybierz Kontynuuj bez logowania 

2 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @uwu2137zal  

Nie jest to coś, co możemy naprawić tutaj na forach, ale nasi doradcy pomogą Ci w rozwiązaniu tego problemu. W tym wypadku konieczna będzie dodatkowa weryfikacja konta.  

Nawet jeśli nie masz dostępu do swojego konta/e-maila, nadal możesz założyć sprawę na naszej stronie, aby skorzystać z chatu. Więcej informacji znajdziesz w tym artykule.   

• Wystarczy, że na stronie głównej pomocy EA  wpiszesz „EA App” w pasku wyszukiwania. 
    • Następnie klikniesz temat problemu, np. nie mogę się zalogować lub potrzebuję pomocy przy logowaniu się do konta EA. 
    • Może pojawić się okienko z informacją, o zalogowanie aby uzyskać szybszą pomoc 
    • Wybierz Kontynuuj bez logowania 

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 9 days ago
1,532 Posts