Forum Discussion

Ericzekk's avatar
2 years ago

Usunięcie zapisu

Witam! Co jakiś czas wyskakiwał mi błąd o zapisie, gdy dawałem akceptuj nadal się pojawiał więc dałem drugą opcję „zastąp „ po czym mój cały zapis został usunięty. Czy można to jakoś naprawić i wrócić do starego zapisu?

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Ericzekk 

Obawiam się, że jest to niemożliwe. Zresztą z tego co opisujesz Twój poprzedni zapis mógł być uszkodzony i właściwm krokiem było jego zastąpienie.

• Ericzekk's avatar
    Ericzekk
    2 years ago

Jest mi bardzo przykro, ponieważ miałem 232h spędzone w grze i zostało to utracone….

• Kilka dni temu miałem dokładnie to samo na Xboxie. Wiele godzin spędziłem w grze i usunęło mi zapis kariery i Lakeshore Online. EA powinno coś z tym zrobić, gdyż to nie było zależne od nas. 

• JaOwa12's avatar
    JaOwa12
    2 years ago

Jak widać, mają to gdzieś. Nie spieszą się, aby pomóc. Najłatwiej odpowiedzieć, że jest to niemożliwe, a to przecież przez ich błąd mamy ten problem. 

• @Ericzekk Ja również to zgłosiłem. Gdy nastąpi jakiś przełom związany z Twoim zapisem, daj proszę znać. Pozdrawiam.
  • Jasne, jeśli w twojej będzie przełom również proszę poinformuj mnie.

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 8 days ago
1,532 Posts