Forum Discussion
Przesyłam linka oraz dxdiag.
https://youtu.be/iyZFzM4kbpc?si=z2bT3eYPxBURdbXI
A jeśli chodzi o grę to dzieje się to wszędzie gdzie pojadę w każdym miejscu na mapie miasta obrzeża no wszędzie gdzie potrafię się rozpędzić do dużych prędkości i tak dowolnym autem nie zadnym określonym
na filmiku nie ma problemu z tunelami gdzie uderzam w ściane zbugowanych tekstur ale moge też nagrać
Ale odkryłem ze to sie dzieje tylko na ea ponieważ ja mam gre na ea a mój kolega ma na steamie i dał mi pobrać sobie na steamie Need for speeda i problemu nie było nic się nie działo
Dzięki za filmik oraz przesłany plik DxDiag @JP_Shadowek
Twój komputer wyposażony jest w dwa dyski twarde. Czy gra zainstalowana jest na dysku SSD, czy HDD?
- 2 years ago
tak Komputer jest wyposażony w 2 dyski a gra jest zainstalowana na ssd
Też pytanie mam czy gdybym usunął pliki savea to czy mogło by to coś dać?- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @JP_Shadowek
@JP_Shadowek napisał/a:
Też pytanie mam czy gdybym usunął pliki savea to czy mogło by to coś dać?Trudno jednoznacznie stwierdzić, bardziej skłaniam się ku temu, że jest to problem związany ze sprzętem i/lub oprogramowaniem na Twoim komputerze.
@JP_Shadowek napisał/a:
Ale odkryłem ze to sie dzieje tylko na ea ponieważ ja mam gre na ea a mój kolega ma na steamie i dał mi pobrać sobie na steamie Need for speeda i problemu nie było nic się nie działoMógłbyś proszę nieco rozwinąć jak wyglądała ta sytuacja? Grałeś korzystając z zapisu gry kolegi, czy zaczynałeś grę od zera? Rozumiem również, że grę zainstalowałeś na swoim komputerze, od nowa?
Sprawdź proszę jeszcze czy problem będzie pojawia w momencie kiedy zwolnisz miejsce na dysku, gdzie zainstalowana jest gra.
- 2 years ago
jak najbardziej moge opisać co dokładnie zrobiłem. Tak zainstalowałem grę ponownie na czysto ze steama kolegi i grając na jego zapisie nie miałem takiego problemu jak na moim savie który jest na ea a jeśli chodzi o zwalnianie miejsca z ssd to wątpie by coś to pomogło bo gdy restartowałem komputer to miałem tylko nfs pobranego na ssd i problem nadal występował po to też restartowałem komputer by na czysto sprawdzić czy coś to da gdy nfs będzie pobrany tylko na komputerze ale nic to nie dało i dlatego napisałem o problemie bo jestem w kropce