Forum Discussion
13 Replies
- EA_Barry2 years ago
Community Manager
Please make contact with an EA Game Advisor for assistance.
Click the following link to get started:
https://help.ea.com/help/faq/using-ea-help/
Thanks. - 2SMOKE_TM2 years agoSeasoned Veteran@alicicek2626
Ali ekran çözünürlüğün nedir ?, Eğer standart bir çözünürlük değilse kutu o sebeple hatalı geliyor olabilir. Veya DPI ayarları ile falan oynadıysan ekranın görüntü ayarlarından. Ekranı 1920x1080 yapıp dpi ayarlarını da %100 yapıp denermisin. Ekranımın çözünürlüğü 4k. Her zaman o şekildeydi ayrı olarak oyun yaklaşık 8 defa çöktükten sonra ea appi sildim, unboundu da sildim, ve tekrar yükledim. Daha sonrasında bu menü çıktı. Akşam eve gittiğimde dediğinix gibi 1920x1080 yapmayı deneyeceğim
- 2SMOKE_TM2 years agoSeasoned Veteran
@alicicek2626
Çözünürlük önemli değil. DPI scale %100 olmalı. Yazılar biraz büyüsün diye değiştiryorsan ondan olabilir. Örneğin %150 yada 125 yapıyorsan. Ondan değilse aşağıda posta bak, geçen gün benimde başıma geldi. Tuş sorunu değildi ama sürekli aktivasyon istiyordu. Çözümü başka bir siteden bulup paylaştım. Ama bence sendeki dpi problemi gibi duruyor.https://answers.ea.com/t5/Bug-Reports/Activation-problem-again/m-p/13785572#M4974
dediğin gibi 1080x1920 yapınca düzeldi menü. teşşekkür ederim. ancak açıldığı anda bilgisayar çöküyor. attığın linkte core dosyası diye bir şeyden bahsediyor. o dosyayı bulamadım. nereden bulucam
- 2SMOKE_TM2 years agoSeasoned Veteran@alicicek2626
Oyun açılıyorsa yani aktivasyon kısmını geçebilip oyun açılmaya çalışırken çöküyorsa verdiğim linklen artık işin yok. Herhangi bir hata raporu veya ekrana gelen bir hata kutusu oluyormu oyun çöktüğünde. Dediğin şeye bir çok şey sebep olabilir, steam den oynuyorsan dosya bütünlüğünü doğrulayarak başla. Son zamanlar da anakart bios güncellemesi falan yaptınmı mesela, yada herhangi parça değişikliği. Biliyorum diyeceksinki başka oyunlarda sıkıntı yok, ama bu oyun cins işte biraz. Yeni yüklediğin veya arka planda çalışan başka bir uygulama bile yapıyor olabilir. Birde bilgisayar çöküyor demişsin, reset falanmı atıyor direk. yoksa sadece oyun çöküp masaüstüne mi dönüyor. ? oyun açılıyor artık o giriş ekranı gitti. yakın zamanda bios güncellemesi yapmadım ancak bir ton update vb yaptım. bilgisayarı aldıktan 1 hafta sonra kaldırdım daha yeni tekrar kurdum. epic gamesten oynuyorum. ea playe atıyor ve bi anda mavi ekran veriyor bilgisayar. direkt sıfırlayıp tekrar masaüstüne atıyor bi süre sonra. bazen masaüstüne de attığı oluyor anlamıyıyorum nedenini. bilgisayar güçsüz derdim ama şu an 4090 ve 13900k takılı pcde. eskiden rdr2 de 1-2 defa mavi ekrana atmıştı ancak o ben 3. parti bir altyazı eklediğim içindi onu kaldırdığımda sorun çözülmüştü.
Merhabalar, Epic'ten aldığım NFS Unbound'da sıkıntı yaşıyorum. Oyunu açmaya çalıştığım zaman EA App kapanıp imleç yüklenme simgesi geliyor 3-4 saniye sonra da EA App kendini tekrardan açıyor. Offline moda almayı oyunu da app'i de repair etmeyi ve cache silmeyi denedim. PC'ye restart atıp dediğin DPI scale mevzusuna baktım. DPI yüzde 100'de ve hiçbir sıkıntı bulamadım. Antivirüs'üm Kaspersky Plus onu kapayıp açmayı denedim yine aynısı oluyor. Daha önce Unbound'u gamepass aracılığıyla oynarken sıkıntı çekmemiştim. Epic'ten aldığımda ise çalıştıramadım ne yapmalıyım?
- 2SMOKE_TM2 years agoSeasoned Veteran
@ChrisBrelley
Dostum yaşadığın sorunun sebebi malesef belli değil, bazen öyle oluyor, ertesi gün açılıyor anlamsız bir şekilde. Bu forumda aynı konudan bir ton dolu ve çözüm yok malesef. Birde şöyşe birşey olabiliyor, daha evvel NFS HEat falan oynayıp mod yüklediysen bu durumu tetikleyebiliyor. - 2SMOKE_TM2 years agoSeasoned Veteran@alicicek2626
Bluescreen viewer diye bir uygulama var, onu yükle, mavi ekran verirse pc yi tekrar açtıktan sonra uygulamayı çalıştır, en üst satırda hata koduyla birlikte neden mavi ekran verdiğini yazacaktır. Arama yaparak sebebi bulabilirsin. Mavi ekran ya sürücüdür, ya donanımdır. Oyundan değildir.
About NFS Unbound Technical Issues & Bugs
Recent Discussions
- 11 hours ago
- 4 days ago
- 5 days ago