Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiThe Sims
  3. The Sims 4
  4. The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Forum Discussion

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.
Latest Activity: 2 hours ago
7,531 Posts

Community Highlights

• Gdzie bezpiecznie kupować rozszerzenia, pakiety do gry, zestawy i nie tylko?

EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Recent Discussions

• Matys20003's avatar

SIMS4

Mam zainstalowane sims4 na laptopie klikam na pulpicie SIMS4 dostaje powiadomienie ze mam zainstalowac gre xdd
    Matys20003
    2 hours ago
  • Patka10190's avatar

Wiejska sielanka, zwierzęta w wyposażeniu rodziny

Cześć, Od bardzo długiego czasu mam problem z krowami i lamami w ekwipunku. Nie mogę ich umieścić w oborze. Widzę je w wyposażeniu rodziny ale nic więcej z nimi zrobić nie mogę. Gdy chcę któreś zwie...
    Patka10190
    3 hours ago
  • 1976040219760402's avatar

Brakuje przycisku 'Wczytaj grę'

Jak widać, nie ma przycisku 'Wczytaj grę' i d;atego nie ma moich wczesniej zapisanych rodzin. Prośba o szybką reakcję.
    1976040219760402
    5 hours ago
  • diament064's avatar

Problem z wyposażeniem

Czy tylko mi nie działa wyposażenie Simów? Wszystko znika za każdym razem jak podróżuje i odpalam na nowo grę. I jak mam np. jakieś nasiona do zasadzenia to nie mogę ich umieścić w świecie. Ostatnio ...
    diament064
    13 hours ago
  • szynszylowynoksu's avatar

Samoistne zapłony

Dlaczego dosłownie randomowe przedmioty zaczynają się palić nie wiem czy jest tak na PC ale na ps5 mam taki błąd proszę naprawcie to bo gra jest nie grywalna.
    szynszylowynoksu
    2 days ago