Forum Discussion

anel2011's avatar
3 years ago
Solved

Brak dodatków do The Sims 4

Dzień dobry, czy możliwe jest utracenie wszystkich dodatków do The Sims4, przy poprawnym logowaniu na konto i widocznej głównej grze?

10 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@anel2011

Nie jest to możliwe jesli logujesz sie rzeczywiscie na to samo konto , na tej samej platformie co dotychczas.
    I tu jest pytanie. Jaka to platforma?
    Wciaz jestes na Origin , a moze przechodziles z Origin na EA ap?
    Dodatki i gre masz z Origin czy ze Steamu?
    Gra i dodatki na tym samym koncie są na pewno ale w zaleznosci od platformy mozesz je tam zobaczyc albo nie.
    Jest jeszcze opcja ze zalozyles nowe konto z darmowa wersja TS4.na przyklad ze Steamu....

Masz zawartość tych utraconych dodatków w grze?

• @kreatora Mam problem po tym jak przeszlam z origin na EA app. Moje wszystkie dodatki zniknely a zracji tego ze kod jest jednorazowy nie wiem jak je odzyskać. Blagam jak ktos wie cos o tym niech mi pomoze.
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @87866776 @anel2011 

Wielu graczy skorzystało z promocji i pobrało darmową wersję The Sims 4 na zupełnie nowym koncie.

Zgodnie z zaleceniami  od @kreatora warto skonsultować się z nami bezpośrednio, abyśmy mogli sprawdzić zawartość konta czy tez pomóc w zlokalizowaniu właściwego profilu z grami.

Pozdrawiam,

_Kalina

• macKinga's avatar
    macKinga
    3 years ago

Cześć

ten sam problem po przeniesieniu z Origin na EA app nie było nic.

The sims ściągnołem bo tak była promocja, ale dodatków nie ma co mam zrobić?

Proszę o pomoc

• @EA_Kalina Witam, córka po przejściu z oryginał na ea nie ma dodatków do sims4. Jak to rozwiązać. Kupowaliśmy oryginały.
  • kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@izabelkak2008

Infa dla córki :

Mam nadzieje ze nie pobralas jeszcze jednej darmowej wersji TS4

1. Upewnij się, że logujesz sie na to samo konto jakie miałaś na Origin. Zaloguj sie nie nickiem, ale używając starego adresu mailowego który był powiazany z twoim kontem na Origin

2. Zrestartuj komputer - opcja uruchom ponownie

3. . Wyczyść cache EA
    Zaloguj sie na swoje konto, otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache

4. Teraz sprawdź czy dodatki pojawiły sie na twoim koncie w Bibliotece EA i z jakim statusem i aby to sprawdzić:
    Kliknij na okladke TS4 w bibliotece i wbierz "Zarządzaj" . Nastepnie wybierz "Zarządzaj dodatkami"

5. Napraw grę
    Twoje konto - Biblioteka EA - kliknij trzy kropki na okładce The Sims4 iwyboierz opcję Napraw

6. Jesli w dalszym ciągu dodatki się nie pojawią skontaktuj sie polskim supportem EA i poproś aby sprawdzili twoje konto
    https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/Jak-skontaktowac-sie-z-doradca-poprzez-strone-EA-Help/m-p/5877452#U5877452

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,320 PostsLatest Activity: 11 hours ago