Forum Discussion

Rubinowa's avatar
Rubinowa
Seasoned Newcomer
1 month ago

Brak możliwości zajmowania się niemowlakiem

Po powrocie simki do domu z pracy, nie mogę zajmować się dzieckiem, brak interakcji,  jedynie gdy przełaczy się na niemowlaka są minimalne możliwosci interakcji. 

10 Replies

• Rubinowa's avatar
    Rubinowa
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

problem nie dotyczy tylko niemowlakow z malymi dziecmi to samo jest 

• Rubinowa's avatar
    Rubinowa
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

nie niestety nie udało mi się znaleźć rozwiazania :( postarzalam simke przez to, nie chcialo mi sie za kazdym razem wychodzic do menu glownego i jeszcze raz wchodzic

• ame_lia2260's avatar
    ame_lia2260
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

HejkaRubinowa​ , widzę że też komentarz został opublikowany 19 dni temu więc może już znalazłaś rozwiązanie lub informacje. Ale mam ten sam identyczny problem. Dokładnie jak opisałaś i też nie używam kodów ani żadnych CC. Jednak napisano mi że ten błąd wynika z jakiegoś problemu przy nowej aktualizacji, pracują nad tym więc niestety narazie musimy tylko czekać. 
    Daj znać jeśli znalazłaś jakiś sposób aby to się mniej zdarzało… 

pozdrawiam 

• ame_lia2260's avatar
    ame_lia2260
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Okej, dziękuję za informację. 
    no to co, nie zostało nic tylko się denerwować i czekać haha 😂

jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam !! 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Rubinowa​ i ame_lia2260​ 

Chcę Wam dać znać, że ten problem jest ujęty w ostatniej Laundry List (27 stycznia 2026). Zespół ma zgłoszenia dotyczące sytuacji, w których interakcje z niemowlakiem znikają lub są bardzo ograniczone, szczególnie po powrocie Sima z pracy albo po dłuższym czasie w zapisie.

Na ten moment nie ma jeszcze potwierdzonej poprawki, ale temat jest znany i monitorowany.

• ame_lia2260's avatar
    ame_lia2260
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Nie, nie używam żadnych modów ani CC. Tylko pakiety dodatkowe 

• ame_lia2260's avatar
    ame_lia2260
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Witam, 
    Mam problem ponieważ zniknęły mi wszystkie możliwe interakcje z niemowlakami. Gdybym chciała żeby moja simka np wzięła niemowlę na ręce i coś tam zrobiła to nie mogę i wyświetla mi się tylko to. (Więcej opcji -> działania -> otwórz profil) 
    i to nie przez to że dzieciak leży w kołysce tylko cały czas tak jest. Jedyny sposób aby coś z nim zrobić to klikać na możliwe obiekty tak jak na kołyskę aby położyć dzieciaka. Dopiero od nie dawna tak mam i nie wiem jak to naprawić. I to nie jest tylko w tej rodzinie, w każdej jest ten sam problem.
    czy ktoś ma pomysł jak to naprawić ?  

• Rubinowa's avatar
    Rubinowa
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Nie mam zadnych modow/obiekty cc, jest mozliwosc przełączenia sie na niemowloka (nowa kategoria wiekowa)  jest ona zaraz po noworotku bądz jako pierwsza kategoria wiekowa. Jakieś inne mozliwosci rozwiazania problemu?

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,643 Posts