Forum Discussion

SlodkiMariuszek's avatar
3 years ago

Czemu nie mogę mieć dzieci w ts4

Jestem simem młody mężczyzna i mam żonę.

Gdy podchodzę do łóżka to pisze napis "postaraj się o dziecko" i przytym chyba fioletowo czerwone serduszko. Widziałem na internecie że simy muszą mieć takie palące się. Moje pytanie brzmi jak zmienić to serduszko na palące się??  

PS. Jestem początkujących i prosiłbym o powiedzenie nawet tych banalnych wskazówek.

4 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @SlodkiMariuszek

Wystarczy same serduszko. Palące sie serduszko pojawia sie w roznych interakcjach simowych i oznacza tylko ze dany sim, czy simka nyslą o woim obiekcie uczuć.
    Aby sim mógł wykonać interakcje bara-bara, czy postaraj sieo dziecko jego pasek romansu z partnerką musi byc co najmniej do polowy wypelniony na czerwono. Żona czy nie.żona.
    Jak sprawdzic czy juz kochają sie dostatecznie? Kliknij nie na łozko ale na partnerke,wybierz kategorię Romantyczne i zobacz czy jest tam opcja Postaraj sie o dziecko albo Bara-bara
  • Pasek musi być na czerwono dzy różowo bo jeszcze się z czerwonym nie spotkałem😅

• SlodkiMariuszek's avatar
    SlodkiMariuszek
    3 years ago

Czy mógł by mi ktoś powiedzieć proszę jakie są wszystkie totalnie wszystkie wymogi aby moi simowie postarali się o dziecko a nie rozmawiali????

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Damy znać jak taki poradnik powstanie. A jeśli Tobie się uda i rodzinka się w końcu powiększy, opisz proszę naszym graczom jak to się robi. 

Trzymam kciuki i pozdrawiam,

_Kalina

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,320 PostsLatest Activity: 2 hours ago