Forum Discussion

Paula-Dominikaa's avatar
Paula-Dominikaa
Rising Newcomer
29 days ago
Solved

Język instalacji gry

Chciałabym zmienić język gry z nagielskiego na polski. Zmieniłam region z Wielka Brytania na Polska, generalnie mieniłam wszystko co się dało i gdzie się dało. Odinstalowałam Simsy. Wyczyściłam cache. Chcę zainstalować je jeszcze raz, ale w wyborze języka nadal mam tylko i wyłącznie angielski. Czy da się przełączyć wersję z angielskiej na polską?
Dodam, że w specyfikacji gry, są wyszczególnione dostępne języki (screenshot).

Jeśli nic się nie da zrobić, to jak mam usunąć tę gre i kupić jeszcze raz, ale polską wersję? 
Szczerze mówiąc strasznie irytuje mnie granie po angielsku. 😂

Z góry dziękuję za informacje. :D

• Hej Paula-Dominikaa​ 

Gra The Sims 4 w wersji podstawowej jest darmowa. Czy poprzednio kiedy przypisywałaś grę do swojego konta znajdowałaś się za granicą?

By usunąć grę i przypisać ją na nowo do Twojego konta musiałabyś skontaktować się z nami bezpośrednio poprzez czat i poprosić o jej usunięcie. 

Lista języków wyświetlona w EA app pokazuje listę wszystkich języków w jakich dostępna jest gra. Języki dostępne dla Twojej wersji gry/klucza będą wyświetlone na liście rozwijanej podczas instalacji. 

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    29 days ago

Hej Paula-Dominikaa​ 

Gra The Sims 4 w wersji podstawowej jest darmowa. Czy poprzednio kiedy przypisywałaś grę do swojego konta znajdowałaś się za granicą?

By usunąć grę i przypisać ją na nowo do Twojego konta musiałabyś skontaktować się z nami bezpośrednio poprzez czat i poprosić o jej usunięcie. 

Lista języków wyświetlona w EA app pokazuje listę wszystkich języków w jakich dostępna jest gra. Języki dostępne dla Twojej wersji gry/klucza będą wyświetlone na liście rozwijanej podczas instalacji. 

• Paula-Dominikaa's avatar
    Paula-Dominikaa
    Rising Newcomer
    24 days ago

Dziękuję za odpowiedź.
    Tak, w momencie przypisywania gry byłam za granicą.
    Gdzie moge znaleźć czat? Niestety szukałam i jedyna opcja kontatu to email.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Paula-Dominikaa​ Opcje kontaktu zależą od gry i rodzaju zgłaszanego problemu. W tej sytuacji spróbuj połączyć się z czatem w sprawie swojego konta EA, korzystając z kroków opisanych w naszej instrukcji.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 hours ago
7,642 Posts