TosiaTIGA6 years agoJak przenieść The sims 4 na inny komputer Witam, Potrzebuje sprawdzonego sposobu na przeniesienie gry The sims 4 na inny komputer z moimi rodzinkami [gram bez CC] Pozdrawiam
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago7,636 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago7,636 Posts
Recent DiscussionsNawet nie wiem jak to opisać Coś tu jest nie tak ewidentnie. Dlaczego to się dzieje? Już mi się odechciewa grać w tą grę szczerze. Problem pokazany w załączniku. Mój Sim wyświetla się jako sąsiad Mój Sim wyświetla się jako sąsiad. Nie mogę wykonać nim interakcji zwykłym kliknięciem (np. zmiana stroju). Za to kliknięciem z shiftem mogę go uszczęśliwić. Sim ma opis tak, jakby nie był przeze mn...Brak kitów przy zakupie zestawu Royalty & Legacy Cześć, kupiłam klucz do zestawu Royalty & Legacy, gdzie poza dodatkiem powinnam orzymać Digital Content i Silver Screen Style Kit i Tea Time Solarium Kit. Niestety do zainstalowania pokazał się tylk...Bezsenność simów Hejka z góry zaznaczę, że gram bez modów. Od aktualizacji poprzedzającej wyjście najnowszego dodatku mam problem, moi simowie cierpią na bezsenność, każda interakcja snu kończy się odrazu po położeni...Problem z EA Games po aktualizacji Sul, sul! Mam problem z odpaleniem EA app po ostatniej, lutowej aktualizacji (a oczywiście bez niej gra nie działa). Poszłam za radą i próbowałam jeszcze raz zainstalować aplikację, ale za każdym raz...