TosiaTIGA6 years agoJak przenieść The sims 4 na inny komputer Witam, Potrzebuje sprawdzonego sposobu na przeniesienie gry The sims 4 na inny komputer z moimi rodzinkami [gram bez CC] Pozdrawiam
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 minutes ago7,632 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 minutes ago7,632 Posts
Recent DiscussionsAktualizacja 19/2/2026 - Poprawki drzewa genealogicznego i zawieszania się gry Sul, sul, Simomaniacy! Oto mała aktualizacja, która rozwiązuje kilka ważnych kwestii związanych z Królewskim dziedzictwem. Bardzo dziękujemy za to, że nie przestajecie składać raportów za pośrednic...Nie działają savy Po aktualizacji z dnia 03.02.2026 nie działają mi stare savy, nie ważne czy gram z modami czy bez. Dzisiejsza aktualizacja (12.02.2026) która podobno miała to naprawić nie zrobiła tego. Problem z uruchomieniem gry Hej, może znajdzie się ktoś kto będzie potrafił mi pomóc:) Pierwszy raz od dawna starałam się uruchomić simsy, niestety bezskutecznie. Cały czas pojawia się komunikat "Unable to start: initialization...Najnowsze dodatki i kolekcje Dzień dobry, Od pewnego czasu w grze nie widzę najnowszych kolekcji, m.in. Ogród na stole i Nowoczesne zacisze. Przedmioty pokazują mi się w grze, ale nie są oznaczone znaczkiem kolekcji. Teraz ten ...Zapisywanie w galerii Nie mogę zapisać w galerii żadnej parceli którą stworzyłam jak i tych które są domyślnie w światach, jestem połączona z siecią, usunęłam wszystkie mody, naprawiałam grę. Myślałam że również nie będzi...