TosiaTIGA6 years agoJak przenieść The sims 4 na inny komputer Witam, Potrzebuje sprawdzonego sposobu na przeniesienie gry The sims 4 na inny komputer z moimi rodzinkami [gram bez CC] Pozdrawiam
Rosi3432 years agoJeżeli zamiast wycinać tych gier, je skopiujesz to tak zostaną one na starym kopie. Jednak ješli je wytniesz to nie
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 10 hours ago7,524 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 10 hours ago7,524 Posts
Recent DiscussionsNiedziałająca zawrtość dodatku zakupiona przez g2a Hej, Kupiłam na g2a dodatek życie i śmierć, który po zainstalowaniu nie działa, pobrał się ale nie wczytało mi nowego świata i elementy z tego dodatku po nałożeniu ich na sima wyglądają jak zepsute...NIE LOGUJE GALERII HEJ po wejściu w grę nie mogę połączyć się z galerią. Próbowałam już wszystkiego gram bez modów, przywróciłam komputer do ustawień fabrycznych i zainstalowałam grę jeszcze raz, zamieniłam pliki tray ...Nie mogę uruchomić gry Hej, po sierpniowej aktualizacji nie mogę uruchomić The Sims 4, albo wywala do pulpitu podczas ładowania albo mam biały ekran ładowania gry, słysze tylko muzyczke i nic więcej się nie dzieje. W załąc...Brak balu maturalnego Hej, Około dwa tygodnie temu kupiłam na Steam dodatek Licealne Lata i od samego początku nie mam opcji pójścia na bal. Usuwałam folder Mods (mimo że nigdy żadnych nie instalowałam, ale dobra), usuwa...Galeria Cześć. Zmieniłem komputer, na nowo zainstalowałem grę. Niestety galeria i moja biblioteka są puste. Jak i czy można odzyskać zawartość? Fajnie było by odzyskać także zapisy gry. Będę wdzięczny za rad...