Forum Discussion

lulamaee's avatar
7 months ago

Nastolatek nie idzie do liceum

Kupiłam dodatek do the Sims 4 Licealne lata. Mam jednak problem z rozgrywką w tym dodatku. Pomijając fakt że okienko z pytaniem czy chcę towarzyszyć w zajęciach to loteria, jednego dnia pojawia się, kilka kolejnych nie to drugim problemem jest że jeśli po prostu idą do szkoły jak bez rozszerzenia druga nastolatka zawsze zostaje w domu. Nie ma nigdzie opcji idź do szkoły. Psuje mi to zabawę z rozgrywki. Proszę o pomoc, może ktoś miał już taki sam problem? 

4 Replies

• Niestety mój problem dotyczy czegoś innego, gdyż okno podążania za nastolatkami nie pojawia się, zostaję w domu z rodzicami i drugim nastolatkiem,  nigdy nie idzie on do szkoły, trochę jak zawsze na wagarach. Wygląda to jak błąd w grze, próbowałam naprawiać, ale niestety to nic nie pomogło. 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    7 months ago

Hej @lulamaee 

Co do problemów z oknem:  nie masz przypadkiem modów w grze? Jeżeli tak, to wyjmij z gry folder Mods, następnie przeczytaj poradnik Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami  i zastosuj jego wskazówki.

Tak, czy inaczej ten problem z drugim nastolatkiem jest taki sam, jak w wyżej podanym linku, więc tylko tam możesz go opisać, gdyż tylko tam zaglądają twórcy gry.

• Gram od zawsze bez modów, więc także nie mody są tu problemem, czytałam wszsytkie fora, nawet angielskie i nie spotkalam sie z takim samym problemem jak mój. No cóż, będę próbować dalej, póki co jestem dosyć zdemotywowana 😓

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,301 PostsLatest Activity: 2 hours ago