Forum Discussion

piasekxdlol's avatar
4 years ago
Solved

nie ma mias

Witam,

Kupiłam właśnie dodatek Przygoda w dżungli i jest problem bo nie wyświetla mi się miasto Selvadora. Z resztą zawartości jest wszystko w porządku. Co mam zrobić by w ogóle pojawiło mi się na liście miast to konkretne? Byłabym wdzięczna za pomoc, bo nie ukrywam, że mocno się zirytowałam....

• @piasekxdlol

Po pierwsze sprawdź czy nie ma jej w światach wakacyjnych
    Po wejsciu w widok miasta u góry po lewej wyswietlaja sie światy w ktorych sim mieszka ale obok jest wygaszon obrazek światów wakacyjnych.Kliknij na to i powinna sie wyświetlić Selvadorada. Z widoku miasta mozesz tam sie przenieść ale tylko w trybie budowy. Wchodzac w trybie budowy do swiata wakacyjnego bez sima mozesz tam budować.
    Aby wybrac tam sie simem musisz wysłać go na urlop uzywając telefonu.
    Nie ma znaczenia czy sim ma pracę czy nie. Po prostu wybierasz opcje weź urlop na telefonie i to przenosi cie na mape swiata Selvadorada gdzie musisz wybrac dzialke ktora sim wynajmie.

Jesli nie masz w opcji Swiatów Wakacyjnych Selvadorady napraw gre na Origin
    Origin / Moja Biblioteka gier > prawym myszy na okladke gry > opcja Napraw. Musisz odczekac az Origin sprawdzi pliki wszystich dodatkow jakie posiadasz w tym "Wakacje w Dzungli "

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago
    @piasekxdlol

Po pierwsze sprawdź czy nie ma jej w światach wakacyjnych
    Po wejsciu w widok miasta u góry po lewej wyswietlaja sie światy w ktorych sim mieszka ale obok jest wygaszon obrazek światów wakacyjnych.Kliknij na to i powinna sie wyświetlić Selvadorada. Z widoku miasta mozesz tam sie przenieść ale tylko w trybie budowy. Wchodzac w trybie budowy do swiata wakacyjnego bez sima mozesz tam budować.
    Aby wybrac tam sie simem musisz wysłać go na urlop uzywając telefonu.
    Nie ma znaczenia czy sim ma pracę czy nie. Po prostu wybierasz opcje weź urlop na telefonie i to przenosi cie na mape swiata Selvadorada gdzie musisz wybrac dzialke ktora sim wynajmie.

Jesli nie masz w opcji Swiatów Wakacyjnych Selvadorady napraw gre na Origin
    Origin / Moja Biblioteka gier > prawym myszy na okladke gry > opcja Napraw. Musisz odczekac az Origin sprawdzi pliki wszystich dodatkow jakie posiadasz w tym "Wakacje w Dzungli "

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,142 PostsLatest Activity: 4 days ago