W drodze wyjątku pobrałam ten film (nie pobieram żadnych plików na swój komputer), ale na przyszłość, proszę o duże, wyraźne zdjęcia - w zupełności wystarczą.
Zrobiłam zdjęcie z kadru filmu i takie jedno zdjęcie wystarczy, żeby zdiagnozować twój problem:
Na zdjęciu wyraźnie widać, jakie najpierw powinieneś wykonać czynności (pokazane w okienku pracy), zanim będziesz mógł aresztować więźnia. Jeżeli na wykonanie czynności może zabraknąć czasu, zawsze możesz go przedłużyć o kilka godzin.
Reasumując: W karierze policjanta trzeba wykonywać zadania w odpowiedniej kolejności, inaczej:
nie zaliczysz zadania
nie zaaresztujesz więźnia
policjant nie dostanie awansu.
Zawsze najpierw dobrze jest :
zrób zdjęcie
pobierz odciski palców
przeszukaj podejrzanego
przesłuchaj podejrzanego
Jeżeli po wykonaniu tych czynności podświetli się opcja "zamknij w areszcie" to możesz zamknąć podejrzanego. Na końcu "spisz raport".
Uwaga: nie zawsze opcja "aresztuj podejrzanego" podświetli się, gdyż może okazać się, że aresztowałeś niewinnego sima (lub podejrzany ucieknie). Ale nastąpi to dopiero, gdy wykonasz wszystkie czynności związane z aresztowaniem.
Często też ślady prowadzące do aresztowanie sima są mylące (jak w normalnym życiu), więc gra generuje różnych simów, podobnych do założonego rysopisu, a niekoniecznie są to potencjalni podejrzani. Dlatego czasem nawet kilka razy trzeba powtarzać dochodzenie, lub kilkakrotnie szukać podejrzanego. Myślę, że powodowane jest to tym, żeby detektyw za szybko nie awansował.
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago7,781 Posts