Forum Discussion

atteivo's avatar
atteivo
Seasoned Newcomer
2 months ago

Problem z wejściem do gry

Witam, mam problem z wejściem do gry a mianowicie po odpaleniu gry wyskakuje mi taki komunikat, nie wiem o co chodzi, wszystko zaktualizowałam, naprawiłam błędy, próbowałam odinstalować i zainstalować od nowa grę ale problem dalej się powtarza. Wcześniej grałam na modach ale było dobrze i gra normalnie działała bez zarzutów, przed odinstalowaniem usunęłam wszystkie mody. 

6 Replies

• Mam dokładnie tak samo tylu u mnie wgl nie chce się włączyć nawet nie wyskakuje że się nie udało uruchomić gry 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    26 days ago

casl2yk3bjm7​ , atteivo​ 

Miałam taki problem po poprzedniej aktualizacji gry i poradzilam sobie w ten sposób:

1. W katalogu Dokumenty do folderu The Sims 4 dopisz jakąs nazwę, np "stara gra".
    2. Włącz grę - nad  folderem The Sims 4 -stara gra utworzy sie nowy  folder gry The Sims 4.
    3. Wejdziesz do nowej gry przez CAS>wybierz tam jakiegoś Sima>umieść go w jakimś domu>zapisz grę według opcji "zapisz jako" i wyjdź z niej.

Teraz:
    1. Z nowego folderu gry usuń pliki/foldery:
    - Tray
    - saves
    2. Ze starego folderu gry skopiuj pliki/foldery i przenieś je do nowego folderu gry:
    - saves
    -TrayDeletedItems

Gdy gra uruchomi się prawidłowo ze starymi folderami i wszystko będzie dobrze to zapiszcie ją (opcja: Zapisz jako) i wyjdźcie z niej. Następnie sprawdźcie wszystkie aktualizacje modów/CC i małymi partiami przekładajcie je do folderu Mods, a następnie uruchamiajcie grę>poradnik: Poradnik : Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami. | EA Forums - 11091536

Uwaga!:  Po dodaniu modów/CC do gry, przed każdym jej uruchomieniem , trzeba z niej usunąć plik localthumbcache.package.  

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 13 hours ago
7,555 Posts