Forum Discussion
Witaj @hubi00
W przypadku błędu: 327682:0, na początek usuń ręcznie aplikację Origin. - LINK. Po usunięciu programu, pobierz plik instalacyjny Origin z tej strony internetowej - https://www.origin.com/download. Następnie otwórz pobrany folder, naciśnij Prawym Przyciskiem Myszy (PPM) na plik "OriginThinSetup.exe" i wybierz "Uruchom jako administrator".
Jeśli to nie zadziała, a instalacja się nie powiedzie, wykonaj bardziej rozbudowane poniższe kroki w wymienionej kolejności.
- Ręcznie odinstaluj aplikację Origin.
- Uruchom program CCleaner.
- Zrestartuj swój router/modem, a następnie wykonaj czysty rozruch systemu.
- Upewnij się, że Kontrola Konta Użytkownika jest włączona.
- Pobierz najnowszą wersję aplikacji Origin, oraz uruchom plik instalacyjny jako administrator.
- Dodaj Origin do wyjątków w zaporze oraz antywirusie, a następnie upewnij się, że wszystkie wymagane porty są otwarte.
- Na koniec uruchom zainstalowany program Origin jako administrator.
Powodzenia.
- 7 years ago
Mam problem z błędem 327684:1
przejrzałem pół internetu i jedynie co znalazłem to reinstall windowas co nie wchodzi w grę ze względu na ważne pliki.
reinstall i użycie programu ccleaner nic nie zmienił.
- EA_Coral7 years ago
EA Staff (Retired)
Witaj @hubi00
Podobny błąd mieliśmy już zgłaszany na forum, dlatego zerknij proszę do tego wątku i tego. Gra The Sims do prawidłowego działania, wymagają bibliotek vc ++ (2010 oraz 2013), dlatego udaj się do katalogu gry i spróbuj zainstalować ręcznie poniższe instalatory:
2010
2013
Ogólny artykuł o problemach z pakietami vc ++.
- 7 years ago
Próba instalacji kończy się błędem
W internecie jedynie co znalazłem to reinstall windowsa co nie wchodzi w gre.
W The Sims 3 sa biblioteki z 2005 roku.
Reinstall gry nie pomaga.
About The Sims Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 13 hours ago
Instalacja
Solved2 days ago