Forum Discussion

skydelan's avatar
skydelan
Seasoned Newcomer
3 months ago
Solved

brak dostępu do starego adresu email mypage.thesims3 / brak dostępu do gier

mam konto z 2011 roku https://mypage.thesims3.com/mypage/Andzi3  nie mogę się zalogować, bo adres email już nie istnieje, zawsze logowałam się przez facebooka bo tam też mam email i działało, dopóki tego nie uaktualnili, i od lat wymaga kodu, problem jest od 2016 roku i do tego momentu nikt nie udzielił mi pomocy, mimo że co jakiś czas piszę z tą sprawą, najpierw kiedy jeszcze była zwykła możliwość kontaktu przez email, a teraz kontakt jest  jeszcze gorszy i utrudniony poprzez czat, na tej stronie pomocy ea, który później wywala mnie z czatu i nie da się rozwiązać, ani wznowić sprawy, a osoby które odpowiadają i tak nie są w stanie nic zrobić,  mam drugie konto https://mypage.thesims3.com/mypage/e36fd13ae600771b i nie mogę zarejestrować dodatków do the sims 3 bo były już użyte na pierwszym koncie, jeszcze dwa kody kiedyś wygrałam do gier i też istnieją tylko na pierwszym koncie i nie mam do nich dostępu, nazwy użytkownika na stronie https://mypage.thesims3.com/ też nie da się zmienić na Skydelan, tylko mam jakieś e36fd13ae600771b ?? może kiedy zakładałam na wszelki wypadek drugie konto, to nie zmieniłam i tak zostało do dziś, no więc nie wiem, jest jakiś email czy coś do kontaktu z kimś kto miałby na cokolwiek wpływ ? 

najgorsze ,że pieniądze leża mi na półce bo nie mogę sobie pograć, i nie ma nikogo kto byłby w stanie przywrócić dostęp do pierwszego konta na którym mi zależy, pomóc mi zmienić email na aktualny ,żeby dostać kod i móc z powrotem grać na starym koncie. 

i tak kontaktowałam się z osobami od emailu ,ale nie są wstanie mi również pomóc, bo po prostu nie potwierdziłam adresu email o czasie i go usunęli. i też mają na to wywalone, 

a wystarczyłoby nawet ,żeby ktoś mi pomógł zmienić email, z [edit: email address removed] na  [edit: email address removed] bo do starego emaila nie mogę się dostać, żeby móc potwierdzić głupi kod, a nie chce usuwać https://mypage.thesims3.com/mypage/Andzi3, bo zależy mi na tym koncie. 

ewentualnie móc zalogować się przez facebooka, ale też wymaga kodu ze starego emaila no jakaś paranoja. 

• skydelan​ 2domciabezdomcia​ 

Aktualizacja danych konta EA, wymaga albo dostępu do maila albo odpowiedzi na pytania zadane przez naszego doradcę w czasie rozmowy poprzez czat.

Odpowiadając na pytania udzielajcie jednoznacznej odpowiedzi - np. moja data urodzenia to 10.09.1990 a nie 10.09 1990 lub 2001 bo nie pamiętam czy wpisałam/ wpisałem prawidłową).

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

skydelan​ 2domciabezdomcia​ 

Aktualizacja danych konta EA, wymaga albo dostępu do maila albo odpowiedzi na pytania zadane przez naszego doradcę w czasie rozmowy poprzez czat.

Odpowiadając na pytania udzielajcie jednoznacznej odpowiedzi - np. moja data urodzenia to 10.09.1990 a nie 10.09 1990 lub 2001 bo nie pamiętam czy wpisałam/ wpisałem prawidłową).

• Cześć,

od jakiegoś czasu męczę się z tą sprawą i pierwszy raz widzę, że ktoś ma taki sam problem.  Przez dłuższy czas nie miałam potrzeby grania w Sims 3 - ani też czasu, ani odpowiedniego sprzętu. Od niedawna mam nowy sprzęt, na którym w końcu byłabym w stanie komfortowo zagrać w Sims 3. Liczyłam, że zadowoli mnie niedawno wypuszczona legacy collection sims 1 i 2, które kupiłam na nowo założone konto, ale te gry są strasznie zbugowane. W związku z tym bardzo zależy mi na dostępie do starego konta, na którym znajduje sie moje Sims 3 z dodatkami, w które utopione zostało dużo pieniędzy. Mam wszystkie dodatki: 10 w pudełkach, a 1 w wersji cyfrowej; oprócz tego kilka akcesoriów oraz zawartość ze sklepu sims(store).

Skontaktowałam się z supportem i w wiadomości zwrotnej od nich otrzymałam prośbę o przekazanie informacji dotyczących konta: adres IP,  data urodzenia przypisana do konta, informacja o wybranym zakupie, 4 ostatnie cyfry karty płatniczej przypisanej do konta, adres pocztowy/rozliczeniowy, numer telefonu. Wiem, że nie jestem w stanie odpowiedzieć na każde z tych pytań bezbłędnie - moja historia z the Sims 3 działa się na przestrzeni wielu lat, a zaczęła się gdy byłam dzieckiem. Moje konto było przypisane do mojego pierwszego maila, który był zakładany wspólnie z rodzicami jeszcze w szkole podstawowej. Większość z dodatków otrzymywałam w formie prezentu. W związku z tym, że konto Origin zostało założone, gdy byłam dzieckiem, było zarządzane z rodzicami - stąd nie jestem pewna podanej do konta daty urodzenia(mam podejrzenie ale nie pewność).  W pewnym momencie, gdy nie posiadałam sprzętu odpowiedniego do grania w Sims 3 kompletnie nie używałam mojego konta Origin . Poza tym zaczęłam korzystać z nowego konta e-mail, a ten stary adres przypisany do konta Origin był nieużywany.

Tak jak mówiłam wcześniej, warunki się zmieniły i mam nowy sprzęt, więc chciałam rozpocząć rozgrywkę w Sims 3 na nowo. Pamiętam swoje dane do logowania, jednak podobnie jak u  Ciebie pojawia się konieczność podania kodu - a e-mail przypisany do konta Origin już nie istnieje i do tego interia nie umożliwia odzyskania dostępu do starego adresu. Jestem sfrustrowana, ponieważ na moją kolekcję Sims 3 wydane zostało bardzo dużo pieniędzy a od dawna nie jestem w stanie z tego korzystać. Wymagana dokładność odpowiedzi na zadane przez EA pytania podłamała mnie i przestałam działać w tej sprawie aż do dziś. Mam nadzieję, że skoro jest nas więcej, to uda nam się odzyskać dostęp do tego co nasze.

Jeżeli ktoś z supportu to czyta to proszę o pomoc i otwarcie nowej sprawy. Mogę podać więcej szczegołów, które pamiętam i zamieścić przydatne zdjęcia.

• skydelan's avatar
    skydelan
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

Rozumiem to bardzo dobrze, tylko kontakt przez email jest również utrudniony. Co chwila sprawę przejmuje inna osoba, jedna każe mi pisać kody do gier, inna mówi x razy ,że nie da się nic zrobić, jeszcze inna coś tam, i ciągle mam wrażenie ,że piszę to samo w koło, od kilkunastu dni. Od lat nikt mi nie pomógł. A dostępu do konta nie mam od 9 lat. Piszę co rok. I ciągle odbijam się jak piłka od ściany. Mam płyty z gier zakupione bez faktur ponieważ był to okres między 2011 - 2014, kto trzyma tyle lat jakieś paragony, szczególnie jeżeli zakupione były w zwykłym sklepie. I byłam wtedy dzieckiem, i dostawałam gry jako prezenty. Ale nie o tym mowa, problemem jest ,że mam płyty, po co mi one skoro nie mogę zagrać bo wszystko wymaga kodów, no ludzie. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej skydelan​ 

Chciałabym zacząć od wyjaśnienia, że poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA. 

Do zmiany adresu email na koncie EA niezbędna jest jego weryfikacja, abyśmy mogli upewnić się, że to Ty jesteś właścicielem konta,  Jest to kluczowy krok w celu zapewnienia bezpieczeństwa wszystkich naszych użytkowników i ochrony ich danych osobowych oraz informacji o koncie przed nieautoryzowanym dostępem. 

Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta EA, skontaktuj się z nami, aby uzyskać pomoc. Przygotuj następujące informacje: 

• adres e-mail powiązany z twoim kontem EA 
    • dowolne nazwy użytkownika lub konsolowe identyfikatory (np. tagi gracza Xbox Live czy identyfikatory internetowe w sieci PlayStation™Network) powiązane z twoim kontem EA 
    • wszelkie numery faktur za gry kupione w naszym sklepie lub kody produktów posiadanych gier. 

Ważne: na jedno pytanie udzielaj jednej i jednoznacznej odpowiedzi; czyli data urodzenia to 14 luty 1999 zamiast 14 luty 1999 lub 2005

• skydelan's avatar
    skydelan
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

* emaile olsap99( końcówka maila ) na olsap999 (końcówka maila)  brakuje tylko 1 dziewiątki żeby dostać kod i móc go potwierdzić bo widzę że usunęło emaile

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,402 PostsLatest Activity: 8 hours ago