Forum Discussion

agataklonowska's avatar
7 months ago

Brak zakupionych dodatków do gry The Sims 3

Dzień dobry. Wczoraj zakupiłam 3 dodatki do gry "The Sims 3": Cztery pory roku, Dolina Smoków oraz Zestaw Światów. Gdy przechodzę na panel >Zarządzaj>Zarządzaj dodatkami, jako pakiety oznaczone "nowość" pokazują mi się tylko dwie z trzech pozycji z wymienionych wcześniej dodatków. Pod nazwą "Cztery pory roku" widnieje napis "Zainstalowano", a pod dodatkiem "Dolina Smoków" - "Zawartość w grze". Gdy wchodzę do programu startowego gry, a następnie w >Dodatki i akcesoria - pokazuje mi się tylko i wyłącznie jeden zainstalowany dodatek, czyli "Cztery pory roku" oraz reszta dodatków, które posiadam. Natomiast po Dolinie Smoków i Zestawie Światów nie ma śladu. Kroki jakie podjęłam to: ręczne sprawdzenie aktualizacji EA, ponownie uruchamianie aplikacji poprzez menu w lewym górnym rogu, przeładowanie strony, odzyskiwanie aplikacji, zrobiłam "naprawę" po uwczesnym przejściu przez panel >Zarządzaj, a także całkowicie odinstalowałam aplikację EA, zresetowałam laptopa i ponownie zainstalowałam aplikację. Co mogę jeszcze zrobić, aby uzyskać dostęp do wykupionych dodatków?

1 Reply

• Cześć, mam dokładnie ten sam problem. Próbowałam już chyba wszystkiego, najgorsze jest to że nie ma zwrotu kasy za te światy.. Obawiam się, że to wyrzucony pieniądz. Problem jest chyba po stronie The Sims 3 store, wydaje mi się, że nie jest ona kompatybilna z EA app's.. Druga sprawa, że na EA jest promocja na te światy, a na stronie the sims 3 jej nie ma, a nawet nie można ich kupić, bo po przełączeniu pojawia się błąd strony.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,411 PostsLatest Activity: 5 hours ago