Brak zakupionych dodatków do gry The Sims 3
Dzień dobry. Wczoraj zakupiłam 3 dodatki do gry "The Sims 3": Cztery pory roku, Dolina Smoków oraz Zestaw Światów. Gdy przechodzę na panel >Zarządzaj>Zarządzaj dodatkami, jako pakiety oznaczone "nowość" pokazują mi się tylko dwie z trzech pozycji z wymienionych wcześniej dodatków. Pod nazwą "Cztery pory roku" widnieje napis "Zainstalowano", a pod dodatkiem "Dolina Smoków" - "Zawartość w grze". Gdy wchodzę do programu startowego gry, a następnie w >Dodatki i akcesoria - pokazuje mi się tylko i wyłącznie jeden zainstalowany dodatek, czyli "Cztery pory roku" oraz reszta dodatków, które posiadam. Natomiast po Dolinie Smoków i Zestawie Światów nie ma śladu. Kroki jakie podjęłam to: ręczne sprawdzenie aktualizacji EA, ponownie uruchamianie aplikacji poprzez menu w lewym górnym rogu, przeładowanie strony, odzyskiwanie aplikacji, zrobiłam "naprawę" po uwczesnym przejściu przez panel >Zarządzaj, a także całkowicie odinstalowałam aplikację EA, zresetowałam laptopa i ponownie zainstalowałam aplikację. Co mogę jeszcze zrobić, aby uzyskać dostęp do wykupionych dodatków?