Forum Discussion
6 Replies
- Dariosa_121 days agoNew Novice
Mam dokładnie ten sam problem kupiłam właśnie Hidden Springs i napisałam do EA App help żeby mi pomogli w rozwiązaniu a oni kazali czekać bo to problem na większą skale :)
- scetterum119 days agoRising Novice
Hej, również miałam z tym problem. Rzeczy ze store często się bugują. Możesz rozwiązać to w ten sposób:
- Wchodzisz w dokumenty -> electronic arts. Tam powinnaś mieć folder z the Sims 3. Zrób sobie kopię folderu saves, saved Sims, mods oraz downloads (ale tylko rzeczy które nie są ze store) w jakieś bezpieczne miejsce. Oraz tego co potrzebujesz.
- Usuń cały folder the Sims 3, który znajduje się w tej lokalizacji. (Nie musisz się martwić, gra go znowu utworzy).
- Napraw grę przez aplikację.
Gdy otworzysz Simsy, to ten folder znowu zostanie utworzony. Teraz powinnaś móc zainstalować rzeczy że store. Ja tak robiłam i mi to pomogło.
Jednak jeśli się boisz to możesz spróbować usunąć pliki catche i ślady logowania w folderze downloads. Wyloguj się również z konta store w launcherze. Może to coś pomoże.
Możesz spróbować również poszukać rzeczy ze store w formie .package. Jest tego sporo w internecie. Instalujesz to jak mody. To też jest jakieś rozwiązanie.
- 12thNecromancer19 days agoSeasoned Novice
Jest tu zestawienie 2 problemów:
Po pierwsze - część paczek zakupionych przez EA app lub stronę należy później zarejestrować na sims 3 store: https://pl.store.thesims3.com/
za pomocą kodów, które otrzymuje się na mail po zakupie. (Można je też sprawdzić w historii transakcji na stronie EA.) Potem trzeba zainstalować je do launchera przez sims 3 store.
Po drugie - punkt pierwszy jest teraz niemy z powodu problemu w systemie blokującego możliwość rejestracji kodów na sims 3 store. To jest właśnie ten problem, do którego odnosi się pierwszy komentarz. (Wygląda na to, że trwa to już od dwóch tygodni.)
Moja propozycja - więcej ludzi musi zacząć zgłaszać się z tym problemem do supportu by pokazać EA skalę problemu. - HariYuki3217 days agoSeasoned Newcomer
Hej, mam ten sam problem. Kupiłam zestaw światów przez EA, ale kod musi być zarejestrowany przez Store, a tego nie da się obecnie zrobić. Problem dotyczy ogółem realizowania kodów do światów w Store. Również pisałam do supportu w tej sprawie i też kazali czekać na rozwiązanie, ale powiedzieli, że nie wiedzą ile może to zająć i żeby śledzić fora :')
- mvskaa11 days agoRising Novice
Hejka! Jest to już bardzo fustrujące że podobno dalej nie naprawili tego błędu z realizacją kodu zakupionego światu, no chyba że naprawili już ten problem, ktoś coś wie?
- 12thNecromancer10 days agoSeasoned Novice
Nie, nie naprawili. Część z użytkowników na głównym wątku -
Issue redeeming Sims 3 World codes | EA Forums - 13032508
planuje zacząć bić się z EA prawnie za sprzedaż niedostępnego produktu.