Forum Discussion

ZuziaGrylewicz's avatar
ZuziaGrylewicz
Seasoned Newcomer
22 days ago

Gra nie widzi miasta(Hidden Springs)

Dzień dobry,

Wczoraj zakupiłam na storze świat do gry Hidden Springs i mimo poprawnej instalacji gra nie pokazuje światu.

Czy jest szansa na rozwiązanie problemu lub zwrot pieniędzy?

6 Replies

• Mam dokładnie ten sam problem kupiłam właśnie Hidden Springs i napisałam do EA App help żeby mi pomogli w rozwiązaniu a oni kazali czekać bo to problem na większą skale :)

• Hej, również miałam z tym problem. Rzeczy ze store często się bugują. Możesz rozwiązać to w ten sposób:

1. Wchodzisz w dokumenty -> electronic arts. Tam powinnaś mieć folder z the Sims 3. Zrób sobie kopię folderu saves, saved Sims, mods oraz downloads (ale tylko rzeczy które nie są ze store) w jakieś bezpieczne miejsce. Oraz tego co potrzebujesz. 
    2. Usuń cały folder the Sims 3, który znajduje się w tej lokalizacji. (Nie musisz się martwić, gra go znowu utworzy).
    3. Napraw grę przez aplikację.

Gdy otworzysz Simsy, to ten folder znowu zostanie utworzony. Teraz powinnaś móc zainstalować rzeczy że store. Ja tak robiłam i mi to pomogło. 

Jednak jeśli się boisz to możesz spróbować usunąć pliki catche i ślady logowania w folderze downloads. Wyloguj się również z konta store w launcherze. Może to coś pomoże.

Możesz spróbować również poszukać rzeczy ze store w formie .package. Jest tego sporo w internecie. Instalujesz to jak mody. To też jest jakieś rozwiązanie.

• Jest tu zestawienie 2 problemów:
    Po pierwsze - część paczek zakupionych przez EA app lub stronę należy później zarejestrować na sims 3 store: https://pl.store.thesims3.com/
    za pomocą kodów, które otrzymuje się na mail po zakupie. (Można je też sprawdzić w historii transakcji na stronie EA.) Potem trzeba zainstalować je do launchera przez sims 3 store.
    Po drugie - punkt pierwszy jest teraz niemy z powodu problemu w systemie blokującego możliwość rejestracji kodów na sims 3 store. To jest właśnie ten problem, do którego odnosi się pierwszy komentarz. (Wygląda na to, że trwa to już od dwóch tygodni.)

Moja propozycja - więcej ludzi musi zacząć zgłaszać się z tym problemem do supportu by pokazać EA skalę problemu.

• HariYuki32's avatar
    HariYuki32
    Seasoned Newcomer
    17 days ago

Hej, mam ten sam problem. Kupiłam zestaw światów przez EA, ale kod musi być zarejestrowany przez Store, a tego nie da się obecnie zrobić. Problem dotyczy ogółem realizowania kodów do światów w Store. Również pisałam do supportu w tej sprawie i też kazali czekać na rozwiązanie, ale powiedzieli, że nie wiedzą ile może to zająć i żeby śledzić fora :')

• mvskaa's avatar
    mvskaa
    Rising Novice
    11 days ago

Hejka! Jest to już  bardzo fustrujące że podobno dalej nie naprawili tego błędu z realizacją kodu zakupionego światu, no chyba że naprawili już ten problem, ktoś coś wie?

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 10 days ago
1,434 Posts