Forum Discussion

kaarolinkv's avatar
5 years ago
Solved

Kod produktu

Zgubiłam kartkę z kodem produktu The Sims 3 Po zmroku - nie miałam zarejestrowanej gry w Origin. Czy jest możliwość aby zainstalować grę bez tego kodu z samą płytą? Czy trzeba kupić od nowa dodatek?

• Witaj @kaarolinkv 

Jeżeli nie rejestrowałaś gry na Origin to niestety nie ma takiej możliwości.  Instalacja gry wskazuje obowiązek wpisania kodu, bez podania go, nie zainstalujesz gry z płyty.

Pozdrawiam.

6 Replies

• Witaj @kaarolinkv 

Jeżeli nie rejestrowałaś gry na Origin to niestety nie ma takiej możliwości.  Instalacja gry wskazuje obowiązek wpisania kodu, bez podania go, nie zainstalujesz gry z płyty.

Pozdrawiam.

• robsonq's avatar
    robsonq
    5 years ago

Witaj, mam ten sam problem co @kaarolinkv , czy zagubienie kodu instalacyjnego uniemożliwia na zawsze zainstalowanie gry z płyty ? Czy nie można go jakoś odzyskać ?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @robsonq 

Jeśli klucz został przypisany do konta EA, wystarczy zalogować się na to konto, aby zainstalować grę. Jeśli nie pamiętasz danych konta do którego dany kod został przypisany możesz skontaktować się z nami telefonicznie, sprawdzimy czy są jakieś możliwości odnalezienia tego konta. Jeśli natomiast kod nie został nigdzie przypisany, to obawiam się że nie będzie można zainstalować gry. 

• @EA_Kuba Dzięki, a jak zaloguję się na konto to gdzie mam szukać kodu żeby zrobić instalację ?
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Po zalogowaniu się na konto do którego został przypisany kod, gra będzie czekała na Ciebie w "Moja biblioteka gier". Kliknij prawym przyciskiem myszy na okładce i wybierz Pobierz 🙂

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 3 days ago
1,445 Posts