Forum Discussion

zuzzunia's avatar
5 years ago

MAC OS SIMS 3 DODATEK

czesc

zakupiłam dodatek do the sims 3 w formie klucza. Zwartość dodatkoa w origin pokazuję się jako odblokowana , ale brak dodatku w grze...

Mam maca i 'nową' wersję sims 3 , metal 64 bit.

4 Replies

• 3369323's avatar
    3369323
    Rising Newcomer
    5 years ago
    @zuzzunia a sprawdziłaś w the sims? tzn, jak masz trójkę, to nie przenosi ciebie bezpośrednio do gry, tylko do takiego okienka. Po lewej chyba masz różne zakładki, w jednej z nich będą twoje dodatki, wtedy zanzaczasz, żeby były w grze, kiedyś też miałam z tym problem. Jeśli to nie to, to przepraszam, ale inaczej nie pomogę TuT
  • kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    5 years ago

@zuzzunia

Otworz Origin Na gorze strony po lewej kliknij napis Origin i wejdź w Ustawienia Aplikacji
    W dziale Aktualizacje Aplikacji wylacz opcje "Weź udział w prezentacjach technicznych Origin" Ta opcja wlaczona na Macu blokuj pobierania dodakow

Nastepnie wejdź do Moja biblioteka gier - kliknij na okladke gry, na stronie ktora sie ukaze otworz zakladke Dodatki - powinna byc na tym ktory kupilaś opcja Pobierz.

Nie jestem pracownikiem EA

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 2 days ago
1,445 Posts