Forum Discussion

Dani30124's avatar
6 years ago
Solved

nie działa the sims

witam, kupiłam the sims na allegro rok temu, dostałam na emaila kod który wpisałam w origin i zaczęła się instalacja gry która kupiłam,, była to wersja digital delux no i wszystko działało jak najbardziej ale jak po kilku miesiącach chciałam znowu zagrać ( nie grałam ponieważ miałam dużo nauki i jakoś to się tak przekładało) no i po kilku miesiącach chciałam wejść i zagrać ale wyświetla mi się w bibliotece gier że nie mam żadnej gry, próbowałam włączyć przez ikonkę na pasku zadań ale nawet nie działała, wpisywałam kod który dostałam jeszcze faz i tez nic. może macie jakieś porady?? już tęsknie za the sims i szkoda mi tych zmarnowanych 8 dych pomocy

• Narayen's avatar
    Narayen
    6 years ago

@Dani30124Hej 🙂

Dokładnie, kupowanie gier z nieautoryzowanych sklepów internetowych/aukcyjnych wiąże się z jej utratą - klucze są dezaktywowane na koncie i nie ma możliwości dalszej gry.

Electronic Arts, nie bierze odpowiedzialności za zakup gier od nieautoryzowanych sklepów.

Więcej info tutaj - https://help.ea.com/pl-pl/help/faq/where-to-buy-ea-games-v2/

A tak na marginesie, jest w tej chwili promocja The Sims 4 na Origin - za niecałe 20 zł możesz kupić podstawkę gry oraz 50% upustu na Dodatki do niej.

3 Replies

• Niestety ale z tego co wiem kupowanie przez strony takie jak: allegro,olxi itp jest zabronione ponieważ producent na tym traci ponieważ tak jakbyś piracił grę

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    6 years ago

@Dani30124Hej 🙂

Dokładnie, kupowanie gier z nieautoryzowanych sklepów internetowych/aukcyjnych wiąże się z jej utratą - klucze są dezaktywowane na koncie i nie ma możliwości dalszej gry.

Electronic Arts, nie bierze odpowiedzialności za zakup gier od nieautoryzowanych sklepów.

Więcej info tutaj - https://help.ea.com/pl-pl/help/faq/where-to-buy-ea-games-v2/

A tak na marginesie, jest w tej chwili promocja The Sims 4 na Origin - za niecałe 20 zł możesz kupić podstawkę gry oraz 50% upustu na Dodatki do niej.

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 21 hours ago
1,451 Posts