Forum Discussion

Patka4422's avatar
Patka4422
Seasoned Novice
7 months ago

Problem z Launcherem po nowej aktualizacji The Sims 3

Zaktualizowałam grę i Launcher w ogóle nie chce się włączyć. Ciągle pokazuje, że program Sims3Launcher przestał działać. Pomocy!

5 Replies

• Patka4422's avatar
    Patka4422
    Seasoned Novice
    7 months ago

Naprawa gry w EA app nie sprawiła, że gra zaczęła znowu działać. A jeżeli chodzi o system to jest to Windows 7. Czy on może być problemem?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Co prawda Win. 7 spełnia wymagania gry, ale nie system ten już nie jest aktualizowany. 

Dodatkowo wykonaj poniższe kroki i ponownie uruchom grę:

1. Przejdź do folderu Moje dokumenty> Electronic Arts
    2. Otwórz folder gry The Sims 3.
    3. Znajdź plik Version.tag i usuń go. (Usunięcie go nie spowoduje żadnych problemów, ponieważ gra automatycznie wygeneruje kolejny taki plik podczas ponownego uruchomienia).
    4. Uruchom grę ponownie.

Dodatkowo przejrzyj wcześniejszy wątek z forum TUTAJ.

• Patka4422's avatar
    Patka4422
    Seasoned Novice
    7 months ago
    @EA_Kalina Już wcześniej to zrobiłam i niestety to nie zadziałało. Jeżeli chodzi o wcześniejszy wątek wykonałam wszystko co się dało - wyczyściłam pamięć podręczną, skorzystałam z Sims3 Dashboard, wykonując wszystkie kroki po kolei w instrukcji i niestety problem nie zniknął.
  • Patka4422's avatar
    Patka4422
    Seasoned Novice
    7 months ago
    @EA_Kalina Problem rozwiązany. Wystarczyło tylko odinstalować i zainstalować na nowo Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable.

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,405 PostsLatest Activity: 5 days ago