Forum Discussion

natdzik753's avatar
natdzik753
Rising Newcomer
7 days ago

Problem z systemem SIMPORT The Sims 3

Posiadam problem z możliwością wysyłania moich simów na trasę koncertową do gry moich znajomych w grze. Z góry powiem, że cała seria The Sims 3 wraz z dodatkami jakie posiadam zakupiłam na platformie Instant Gaming. W momencie w którym moja simka piosenkarka osiągnęła drugi poziom kariery, specjalnie wprowadziłam także do jej rodziny drugiego sima i próbuje wysłać ją do znajomego na koncert, wyskakuje Mi okno z powiadomieniem: TA FUNKCJA WYMAGA POSIADANIA ZAREJESTROWANEJ GRY. PRZEJDŹ NA ZAKŁADKĘ PROFIL NA SWOIM PROFILU I TABLICY GRACZA, ABY ZAREJESTROWAĆ GRĘ! W zakładce profil nie widać także moich dodatków, a posiadam prawie wszystkie. Nie za bardzo rozumiem co mogłabym zrobić w takiej sytuacji, aby móc korzystać z funkcji Simportu. Proszę o pomoc i z góry dziękuje. W załączniku przesyłam także zdjęcie okna z powiadomieniem oraz zakładki mój profil.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Hej natdzik753​ 

To nie jest błąd kariery ani samej parceli. Problem jest taki, że gra nie widzi Twojej kopii jako zarejestrowanej na koncie EA, dlatego SimPort jest zablokowany. To dość częste przy kluczach spoza EA App i inni gracze mieli identyczną sytuację.

Najczęściej pomagają dwie rzeczy. Po pierwsze upewnij się, że podstawka i dodatki są przypisane do Twojego konta EA. Wejdź w EA App > Biblioteka i sprawdź, czy The Sims 3 i dodatki są tam widoczne. Jeśli nie, spróbuj dodać klucze ręcznie w EA App (opcja „Zrealizuj kod”).

Druga rzecz to zalogowanie się w launcherze Sims 3. Uruchom launcher, zaloguj się na konto EA i sprawdź zakładkę „Status logowania”. Często po samym zalogowaniu gra zaczyna widzieć rejestrację i SimPort wraca.

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 15 hours ago
1,449 Posts