Forum Discussion

domis656's avatar
4 years ago

Problem z uruchomieniem gry The Sims 3 po kupnie na Origin

hej mam pytanie ogólnie ostatnio kupiłem sobie the sims3 z origin nie mogę wejść w the sims3 proszę o pomoc wszystko jest dobrze ponieważ sprawdzałem wymagania sprzętowe i wszystko jest dobrze

5 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago
    @domis656

Czy dostajesz jakikolwiek komunikat przy nieudanej probie uruchamiania gry?
    Wejdź na swoje konto Origin. otworz zakladkę Moja biblioteka gier i jesli gra jest juz zainstalowana kliknij prawym myszy na okladkę TS3 i wybierz opcje Napraw.
    Jesli takiej opcji ne bedziesz miał sprawdź czy twoj program antywirusowy z netu jesli taki masz (Avast, AVG, Sophos czy inny podobny)nie zablokował ci gry.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @domis656 

Przeniosłem Twój post do części forum poświęconej grom z serii The Sims 🙂

Daj nam znać czy wskazówki od @kreatora okazały się pomocne. 

• Mam opcje naprwa jednak jak to klikam to sie naprawia wszystko i jak sie naprawi to tak jest dalej jak napisałem a i jak klika to nic się nie pojawia

• kmiel5's avatar
    kmiel5
    4 years ago

Mam to samo. Wczoraj zakupiłam i nie działa. 

• ja tak samo, simsy mam kupione juz od kilku lat, ale dzisiaj zainstalowałam na nowym sprzęcie i nie działają, a rok temu zainstalowane na tym samym systemie i podobnym parametrowo lapku działają bez zarzutu. moze to jakiś błąd origina?

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,407 PostsLatest Activity: 16 hours ago