Forum Discussion

martynschien's avatar
martynschien
Rising Novice
1 month ago

Problemy z aktywacją kodów rozszerzeń The Sims 3 z aplikacji EA

Hej, zakupiłam w EA App rozszerzenia do The Sims 3 -  Dragon Valley, Worlds Bundle, w EA App mam komunikat, że muszę aktywować kody na stronie the sims 3, gdy chcę to zrobić wyskakują mi błędy - kod nie poprawny, albo ładuje się tak jakby dodało te rozszerzenia,, ale nic nie zostaje dodane, nie wiem już co mam robić, ktoś miał podobnie?

24 Replies

• Skvbisz's avatar
    Skvbisz
    New Novice
    1 month ago

https://help.ea.com/pl/customer-care/

• weronikamika1's avatar
    weronikamika1
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

czy moge prosic link gdzie dokładnie napisać ? sama mam podobny problem i nie wiem jak się z nimi skontaktować 

• Mam tak samo. Chyba na support trzeba pisać o zwrot

• Hej kupiłem dodatek do Sims 3 "zestaw światów i łowieniem otrzymać dodatki: Monte Vista i magiczne źródła, na ea app pisze że posiadam ten dodatek ale nie pobierałem go i nie mogę znaleźć opcji żeby go pobrać, na mailu pisze że dostałem tą zawartość, po odpaleniu Sims 3 nie widzę żebym miał te światy, mam tylko z gry podstawowej, na stronie Sims 3 zalogowałem się na swoje konto ea i nie pokazuje mi jakbym kiedykolwiek kupił te dodatku proszę o pomoc.

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,435 Posts