Forum Discussion

firyga's avatar
firyga
Rising Newcomer
2 days ago

Problemy z The Sims 3

Dzień dobry, po uruchomieniu gry The Sims 3 pokazuje mi się błąd, że gra nie znalazła mojej karty graficznej. A gra odpala się dalej i mogę grać. Tu następnie powstaje kolejny problem. Po zapisaniu gry za pierwszym razem gra się zapisuje, a następnie jak chcę zapisać grę na tym samym save to pokazuje mi się błąd. Kod błędu 16. Jak zapiszę grę jako nowy save przez zapisz jako to się wszystko zapisuje, a przynajmniej na to wygląda, ponieważ jak chcę wejść w zapisaną wcześniej grę to pokazuje mi się kolejny błąd, że nie mogę uruchomić gry, bo, któryś z dodatków musiał zostać usunięty, a żadnego nie odinstalowywałam. Czy ktoś wie jak to naprawić? Naprawiałam już grę przez opcję "Napraw" w aplikacji EA i to nic nie pomogło. Bardzo proszę o pomoc. 

Błąd przy włączaniu gry.Błąd przy nadpisywaniu gry na istniejący już zapis.Błąd uruchomienia wcześniej zapisanej gry, bez odinstalowania dodatków.

No RepliesBe the first to reply

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,324 PostsLatest Activity: 18 minutes ago