Forum Discussion

firyga's avatar
firyga
Newcomer
1 year ago

Problemy z The Sims 3

Dzień dobry, po uruchomieniu gry The Sims 3 pokazuje mi się błąd, że gra nie znalazła mojej karty graficznej. A gra odpala się dalej i mogę grać. Tu następnie powstaje kolejny problem. Po zapisaniu gry za pierwszym razem gra się zapisuje, a następnie jak chcę zapisać grę na tym samym save to pokazuje mi się błąd. Kod błędu 16. Jak zapiszę grę jako nowy save przez zapisz jako to się wszystko zapisuje, a przynajmniej na to wygląda, ponieważ jak chcę wejść w zapisaną wcześniej grę to pokazuje mi się kolejny błąd, że nie mogę uruchomić gry, bo, któryś z dodatków musiał zostać usunięty, a żadnego nie odinstalowywałam. Czy ktoś wie jak to naprawić? Naprawiałam już grę przez opcję "Napraw" w aplikacji EA i to nic nie pomogło. Bardzo proszę o pomoc. 

Błąd przy włączaniu gry.Błąd przy nadpisywaniu gry na istniejący już zapis.Błąd uruchomienia wcześniej zapisanej gry, bez odinstalowania dodatków.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 1 day ago
1,452 Posts