KAZUB18New Novice8 months agoProgram Sims3Launcher przestał działać Nie wiem co jest grane ale po aktualizacji wyświetla się komunikat, że program sims3launcher przestał działać. Dotychczas wszystko działało :/
Featured PlacesThe Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 6 days ago1,428 Posts
The Sims Dyskusja o serii Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 6 days ago1,428 Posts
Recent DiscussionsPoważny błąd w czasie wczytywania Cześć, po paru miesiącach chciałam znowu zagrać sobie w The Sims 3, jednak okazało się to niemożliwe ponieważ za każdym razem próbuje wczytać moją rodzinę bądź stworzyć nową gre wyskakuje mi poniższy...MySims na Xbox i PlayStation! MySims Cozy Bundle wkrótce trafi na Xbox Series i PlayStation 5 18 listopada poznasz uroczych przyjaciół i przeżyjesz nowe przygody, personalizując urocze miasteczko oraz pomagając w fantazyjnym św...Błąd animacji z bransoletkami, kamera z TS3 Dwóch moich simów, kobieta i mężczyzna w stroju codziennym noszą bransoletki - różne. Używam kamery z TS3. Podczas oddalania widoku animacja bransoletki oddziela się od ręki i lewituje w powietrzu. ea app/ the sims 2 / licencja jest nieprawidłowa Co robić ? Kupiłam dziś dostęp do the sims 2. Po instalacji gry pojawia się komunikat o nieprawidłowej licencji gry. Czyszczenie pamięci podręcznej nie pomaga, logowanie i wylogowywanie również. Co robić Zestawy kolekcji na ea Hejka, gdy wchodzę w sklep ea i wyszukuje nowe zestawy kolekcji, pokazuje mi się tylko jedna. Pozostałe zniknęły. Czy ktoś też ma taki problem bądź wie jak go rozwiązać?