Forum Discussion

Mrs_Mystery's avatar
Mrs_Mystery
Seasoned Newcomer
9 days ago

The Sims 3 Na MacBooku oraz brak jakiejkolwiek pomocy ze strony EA

Chciałam zagrać w Simsy 3 lecz okazało się że nie mogę ich odpalić bo ta wersja dostępna jest jedynie na windows później wygooglowałam i okazało się  że powinnam dostać wersję 64 bitową napisałam więc wiadomość do supportu EA i nie dostałam jakiejkolwiek odpowiedzi jedynie przekierowanie do różnych artykułów które zupełnie mi nie pomogły dla tego uznałam że zapytam się tu czy ktokolwiek wie jak mi pomóc? Z góry bardzo dziękuję za pomoc! <3

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 days ago

Hej @Mrs_Mystery

Gry z wersji pudełkowej czy też kupione bezpośrednio poprzez sklep EA (dawniej Origin) powinny być kompatybilne z systemem Mac. Natomiast w przypadku zakupu gry u innego sprzedawcy, należy sprawdzić opis wymagań, aby dowiedzieć się czy gra jest wydana na Windows czy na Mac.

Jeśli posiadasz grę, która współpracuje z Mac, wówczas skonsultuj się bezpośrednio z naszym doradcą poprzez czat, czy problem nie wynika z brakującej 64bitowej wersji.

Otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,330 PostsLatest Activity: 5 hours ago