Forum Discussion

Asirra's avatar
5 months ago
Solved

Wersja cyfrowa The Sims 3

Sul Sul!

Mam pudełkowe wersje gry The  Sims 3, niestety w nowym komputerze nie mam napędu CD,  do  tego jak odkopałam stare pudełka, okazało się, że niektóre płyty zwyczajnie nie chcą się odpalić (próbowałam na starym laptopie). Czy istnieje szansa wydania cyfrowej wersji The Sims 3 gdy posiadam oryginalne  wersje pudełkowe, bym mogła ponownie cieszyć się grą? Czy będę musiała kompletować całą kolekcję raz jeszcze, na co nie  do końca mnie stać? 

Jeśli istnieje opcja uzyskania cyfrowych wersji, gdzie miałabym się skierować, gdzie pisać, jak przejść przez proces i co będzie  potrzebne? 

Bardzo proszę o odpowiedź.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Hej @Asirra 

Możesz pobrać cyfrową wersję gry poprzez EA App.

Najpierw pobierz aplikacje EA. Następnie zaloguj się kontem, na którym gra i dodatki mogły być już zarejestrowane (np. poprzez stronę thesims3.com lub Origin) albo wykorzystaj kod gry, by dodać ją do swojej bibliteki gier EA.

• Asirra's avatar
    Asirra
    5 months ago

Niestety gdy próbuję zrealizować kod wg instrukcji, znajduje i rozpoznaje grę, ale nie pozwala dodać jej do konta, bo kod już jest zrealizowany - mimo że podpięty jest na tego samego maila i ID (wg wyświetlenia). Jesli podpinałam ją kiedyś na inne konto, to raczej nie mam już do niego dostępu. Co zrobić w takiej sytuacji?

About The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.1,341 PostsLatest Activity: 12 hours ago