Recent Discussions
Wywala do pulpitu
Po pobraniu aktualizacji bf2042 nie da się pograć ani rundy - wywala do pulpitu.Odpalenie ponownie gry nie daje rezultatów jedynie restart kompa Posiadam Core i9 9900k 2x8 GB Corsair dominator 3000 HZ gtx1080Ti chłodzenie wodne procesora i karty Zrobiłem wszystkie kroki jakie są możliwe bez rezultatów - Ma ktoś jakiś pomysł jeszcze ?? Czekam na jakiś patch ze strony EA bo nie jestem sam164Views0likes0CommentsBattlefield 2042 Wyłącza się
Witam serdecznie, po pobraniu gry od początku występują crashe gry, czasem po 30 minutach grania a czasem po 3minutach. Gra w pewnym momencie się zacina/wyłącza do pulpitu. Można ją bez problemu uruchomić jeszcze raz, grać chwilę i sytuacja się powtarza. Ustawienia Niskie/Ultra nie mają znaczenia. W dokumentach gry znajdują się pliki CrashDump. Prosił bym o pomoc. Specyfikacja Gigabyte Z590 GAMING X Asus Dual GeForce RTX 3060 Gaming OC 12GB GDDR6 Intel Core i5-11400, 2.6 GHz 16 Gb Ram Windows 11 Pro347Views0likes2CommentsSzturm nie działa
Nie działa mi tryb szturmu w tym najnowszym wydarzeniu Szósty Krąg. Otóż odbój działa ale jak przełączy się na szturm to mapa się ładuje i cofa do głównego menu. Wszystkie inne tryby działają normalnie. Pobrałem i zainstalowałem nawet grę od nowa ale to nic nie dało. Co można jeszcze zrobić?431Views0likes1CommentGra się nie uruchamia batlefield 2042
Dzień dobry od wczoraj gra Batlefield 2042 się nie uruchamia zamiast tego mam niby błąd directX dx12 A sprzęt ma Procesor 13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13700F 2.10 GHz Zainstalowana pamięć RAM 32,0 GB (dostępne: 31,8 GB) Identyfikator urządzenia 63C85E86-EB0E-4B1D-87CB-8C5875876808 Identyfikator produktu 00326-10000-00000-AA480 Typ systemu 64-bitowy system operacyjny, procesor x64 Pióro i urządzenia dotykowe Brak obsługi pióra i wprowadzania dotykowego dla tego ekranu Proszę o pomoc z góry dziękuje496Views0likes3CommentsProblem z za załadowaniem Hazard Zone
Cześć, Dziś zakupiłem grę BF2042 i mam problem z trybem Hazard Zone, mianowicie nie chce się on załadować. Po wyszukaniu graczy gra przechodzi do okna ładowania tego trybu i już tak "zostaje". Czekałem 15 minut i dalej byłem w ekranie ładowania. Czy jest jakiś sposób, aby to naprawić czy jest to po prostu błąd gry? Moja konfiguracja PC Ryzen 9 3900x 32Gb Ram rx 6700xt Gra jest zainstalowana na dysku SSD m2.503Views0likes1CommentG428 Jak odblokować?
Część, próbuję zdobyć G428 i jest ten zakres ile ci zostało do odblokowania. I mam problem, bo co próbuję poniżej 50 m i powyżej zabijając 10 osób to mi nie zalicza tego nawet równo 50 m nie działa, jest jakiś sposób żeby to zdobyć sprawdzałem też inne portale i też nie mają sposobu na obejście tego może błędu?553Views0likes3CommentsProblem z machmaking
Od piątku 20.09.2024 mecze TDM za każdym razem tworzone są od początku. Nie ma kontynuacji map, np. te same mapy wczytują się dwa razy pod rząd. Po wczytaniu do meczu z drużyną następuje rotacja graczy, którzy wczytują się do innych serwerów. Nawet jeśli grasz z własną drużyną, to nie ma pewności że wszyscy wczytają się do tego samego meczu. Wczytanie każdego kolejnego meczu trwa tak długo, że rozłącza graczy i wgrywa ich do lobby. Nie wiem kto to wymyślił, ale powinien zostać zwolniony i nigdy nie wracać do branży gier. Gdybym chciała grać w tak głupi sposób, to wybrałabym COD. Mam nadzieję, że to tylko awaria... Czy to awaria?994Views0likes3CommentsBATTLEFIELD 2042: AKTUALIZACJA #8.1.0
Witajcie! W ten wtorek do Battlefield 2042 wprowadzony zostanie UH-60. Wyposażony w nowy system naprawczy i funkcję ochrony cyberwojny nowy zrzut skarbca pozwoli ci z łatwością przemieszczać się po mapie ze swoją drużyną, zachowując przy tym pełnię zdolności bojowych. Rozgrywaj tryb „Przełamanie UH-60 Chaos” lub „Kontrola odblokowana” między 10 a 24 września i zdobywaj baretki, aby na stałe dodać UH-60 do swojego arsenału. Aktualizacja 8.1.0 zawiera również różne usprawnienia pojazdów. Poniżej możecie przeczytać pełną listę zmian! // Zespół Battlefield Nowy zrzut skarbca: UH-60 Zasiądź za sterami UH-60, legendarnego wielozadaniowego, taktyczno-transportowego pojazdu latającego i bez problemu transportuj swoją drużynę. Wyposażony w dużą liczbę miejsc i uzbrojenia transporter umożliwia taktyczne przemieszczenie się i przejmowanie celów poprzez stylową koordynację działań. W ramach przejścia z Battlefield Portal do Battlefield 2042 wraz z UH-60 do wariantu All-Out Warfare wprowadzamy również nowy system naprawczy i system ochrony cyberwojny wraz z usprawnieniami dot. kamery i charakterystyk lotu. „Przełamanie UH-60 Chaos” i „Kontrola odblokowana” zapewnią w tym okresie dostępność wszystkich specjalistów, broni, gadżetów i pojazdów, w tym UH-60. Grając w tych trybach, będziesz również dwukrotnie szybciej zdobywać baretki. Jeśli nie będziesz w stanie zdobyć w tym okresie UH-60, pojazd zostanie udostępniony w ramach zadania 24 września. Wykaz zmian Zmiany ogólne Ulepszono zakładkę statystyk Podboju tak, że wyświetla ona teraz prawidłową liczbę zabójstw w defensywie. Naprawiliśmy błąd powodujący, że poziom mistrzostwa wyświetlany na podświetlonej broni nie był prawidłowo aktualizowany na ekranie klas w trakcie rozstawiania. Do tabeli wyników w trybie „Szturmowcy” dodano wskaźnik czasu spędzonego w celu. Naprawiono błąd powodujący, że baretka nie wyświetlała się poprawnie na koniec rundy w trybie „Dezaktywacja”. Wstępne poprawki dotyczące błędu w „Szturmowcach”, w wyniku którego sprzęt upuszczony w trakcie rundy nie był prawidłowo usuwany w kolejnej rundzie. Naprawiono błąd powodujący, że żołnierze SI przestawali się czasami poruszać, gdy maksymalny poziom zdrowia SI został obniżony przez Battlefield Portal. Naprawiono błąd powodujący, że żołnierze SI ukrywali się, czekając na zregenerowanie się zdrowia nawet wtedy, gdy regeneracja zdrowia została wyłączona, przez co czekali w ukryciu w nieskończoność. Wychodzi na to, że SI czasem brakuje informacji wywiadowczych. Naprawiono błąd powodujący, że opcja gracza „Zawsze korzystaj ze sprintu bez celowania” nadpisała tryby gry, w których opcja ta została wyłączona. Pojazdy Miejsca w pojeździe bez broni nie będą już wyświetlać wskaźnika liczby amunicji. System aktywnej ochrony jest już dostępny dla EBAA Wildcat Komentarz twórców: Kilka aktualizacji wcześniej usunęliśmy możliwość przechwytywania broni przeciwpancernej przez system strażniczy APS-36 Irisha, by zapobiec wykorzystywaniu luki w interakcji pomiędzy gadżetami a pojazdami. Wraz z tą zmianą zapewniamy EBAA Wildcat własny system aktywnej ochrony, który umożliwia temu pojazdowi prowadzenie dynamicznych starć z samolotami. MV-38 Condor Skrócono przejście między pionowym ciągiem a lotem i odwrotnie dla MV-38 Condor. MV-38 Condor i Mi-240 Super Hind nie będą już dostępne w trybie „Przełamanie”. Zastąpi je UH-60. UH-60 W ramach przejścia do All-Out Warfare jako zrzut skarbca UH-60 otrzymał również kilka zmian wymienionych poniżej; Naprawiono błąd UH-60 powodujący, że uszkodzenia systemowe nie były prawidłowo zadawane wszystkim częściom. Naprawiono błąd UH-60 powodujący, że niektóre efekty EMP działały, nawet jeśli pojazd nie znajdował się w pod wpływem EMP. UH-60 jest od teraz dostępny na wszystkich mapach Podboju. UH-60 będzie dysponował teraz dwoma nowymi narzędziami dostępnymi w wariancie Battlefield 2042 – systemem naprawczym i systemem ochrony cyberwojny. Narzędzia te nie będą dostępne w wariancie Battlefield Portal. Zasięg skanera okolicy UH-60 zwiększono do 40 metrów. Naprawiono błąd powodujący, że UH-60 nie wyświetlał podpowiedzi w widoku z pierwszej osoby. Ponieważ bierzemy pod uwagę opinie społeczności i nieustannie rozwijamy nasze usługi oraz tworzymy nową zawartość, informacje te mogą ulec zmianie. Dokładamy wszelkich starań, aby informować naszą społeczność o wszystkim na bieżąco.EA_Kuba5 months agoCommunity Manager767Views4likes0CommentsBF 2042 problem
Witam. Mam Problem z Bf 2042 zmieniłem karte z rx 6700xt OC 12Gb na rtx3080ti 12GB Usunałem stare sterowniki wgrałem najnowsze do rtx Gierka dużo utraciła na jakości i pojawiły sie tzw lagi Reszta podsespołów i5 9600K Płyta Asus Rog Strix Z370H gaming 32gb ram Przesylam plik diagnostyczny może tutaj bedzie rozwikładnie problemu1.3KViews0likes5CommentsPRZYGODA Z BATTLEFIELD 2042 TRWA
Witajcie! Niedawno poinformowaliśmy was, czego możecie się spodziewać w przyszłości w Battlefield™ 2042, a także o odejściu od regularnych sezonów. Teraz, gdy zbliżamy się do końca sezonu 7., wracamy z krótkim opisem tego, co dalej. Zespół Battlefield 2042 cały czas będzie aktualizował grę, poprawiał wyważenie i jakość rozgrywki, a także nie zapomni o ciekawych momentach z Battlefield Portal i piątkowych wieczorach z Battlefield. Dziś jednak chcemy przedstawić wam nowe sposoby rozgrywki, które będą możliwe przez zrzuty skarbca i wydarzenia. WYDARZENIA – NOWE I POWRACAJĄCE Przez siedem sezonów obserwowaliśmy, jak świetnie bawicie się podczas naszych wydarzeń, takich jak „Dyrektywa Arkangel” i uwielbiany przez fanów tryb Kontrola. Dlatego też powrócą one do gry wraz z innymi minionymi wydarzeniami, a także nagrodami, które wcześniej mogły was ominąć. Rozpoczniemy od „Przebudzenia Lewiatana” w lipcu. Do Battlefield 2042 wprowadzimy też nowe wydarzenia, w ramach których przez ponad 4 tygodnie będziecie mogli poznać nowe tryby gry, postępy dzięki przepustce wydarzeń*, poziomy darmowe i premium, nowe przedmioty kosmetyczne i nie tylko. Pierwsze nowe wydarzenie pojawi się podczas nadchodzącego Halloween. Wkrótce poznacie więcej szczegółów. ZRZUTY SKARBCA Zrzuty skarbca to trwające kilka tygodni momenty, podczas których będziecie mogli odblokować zawartość w wojnie totalnej. Widzieliście, jak dajemy wam dostęp do broni z Battlefield Portal w wojnie totalnej. Ale doszły nas słuchy, że chcecie, byśmy to samo zrobili z pojazdami… Zrzuty skarbca rozpoczną się w dalszej części roku od ekscytującego pojazdu z Battlefield Portal. Dzięki tym wydarzeniom będziecie mogli wypróbować i odblokować nowy sprzęt. W zależności od wyposażenia będzie ono dostępne wraz z mistrzostwem, dodatkami i uniwersalnymi skórkami. Wprowadzone też zostaną dodatkowe zmiany w wyważeniu, dzięki czemu rozgrywka będzie odpowiednia dla wojny totalnej. KALENDARZ SPOŁECZNOŚCI Nasz kalendarz społeczności będzie cały czas aktualizowany o cotygodniowe listy gier i polecane rozgrywki, których możecie się spodziewać w nadchodzących miesiącach. Znajdą się tam także szczegóły dotyczące nadchodzących aktualizacji gry, cotygodniowych misji i zestawów kosmetycznych. Oczywiście będziemy także oczekiwać was podczas piątkowych wieczorów z Battlefield, kiedy to doświadczycie pełnej chaosu cotygodniowej rozgrywki Battlefield. Mamy nadzieję, że teraz już wiecie, jak wygląda przyszłość Battlefield 2042. Dziękujemy za grę – i do zobaczenia na polu walki! //Ekipa Battlefield 2042EA_Kuba7 months agoCommunity Manager1.1KViews6likes0CommentsBATTLEFILD 2042 Problemy z FPS
Witam Serdecznie. Mam problem z płynnością FPS w grze Battlefild 2042. FPS skaczą z 60 do 30 czasami 20. Mam lekkie ścinki ponieważ skaczą mi te fps i są bardzo niestabilne. Komputer mam stosunkowo dobry spełniają wymagania nawet do gry na ultra a gram na ustawieniach LOW i nie widać różnicy w poprawie wydajność. czy gram na ultra czy na najniższych, wydajność jest ta sama czyli kijowa. wydaje mi się że na takim kompie ta gra spokojnie powinna śmigać przynajmniej na wysokich ustawieniach i mieć stabilne 60FPS. specyfikacje mojego komputera: Nazwa systemu operacyjnego Microsoft Windows 10 Home Wersja 10.0.19045 Kompilacja 19045 Dodatkowy opis systemu operacyjnego Niedostępne Producent systemu operacyjnego Microsoft Corporation Producent systemu Gigabyte Technology Co., Ltd. Model systemu B550 GAMING X V2 Typ systemu x64-based PC Jednostka magazynowa systemu Default string Procesor AMD Ryzen 9 5900X 12-Core Processor, 3701 MHz, Rdzenie: 12, Procesory logiczne: 24 Wersja/data systemu BIOS American Megatrends International, LLC. F15, 13.09.2022 Wersja SMBIOS 3.3 Wersja kontrolera osadzonego 255.255 Tryb systemu BIOS Starsza wersja Producent płyty głównej Gigabyte Technology Co., Ltd. Produkt płyty głównej B550 GAMING X V2 Wersja płyty głównej x.x Rola platformy Komputer stacjonarny Stan bezpiecznego rozruchu Nieobsługiwane Konfiguracja PCR7 Powiązanie nie jest możliwe Katalog systemu Windows C:\Windows Katalog systemowy C:\Windows\system32 Urządzenie rozruchowe \Device\HarddiskVolume1 Ustawienia regionalne Polska Warstwa abstrakcji sprzętu Wersja = "10.0.19041.3636" Zainstalowana pamięć fizyczna (RAM) 16,0 GB Całkowita pamięć fizyczna 15,9 GB Dostępna pamięć fizyczna 8,85 GB Całkowity rozmiar pamięci wirtualnej 18,2 GB Dostępna pamięć wirtualna 9,08 GB Obszar pliku stronicowania 2,34 GB Plik stronicowania C:\pagefile.sys Ochrona DMA jądra Wyłączone Dysk SSD Z góry dziękuje za pomoc1.1KViews0likes3CommentsBF 42 / Xbox game pass
Dzień dobry, Chciałbym poinformować was drodzy Gracze iż dzisiaj dnia 8.7.2024r. Bf 42 został dodany znów do puli ea play pro co oznacza tylko tyle że użytkownicy, którzy zakupili xbox game pass nie mają już dostępu do usługi ea play pro, która umożliwiała gra w bf 42. Z poważaniem ps. Sushi1.2KViews0likes1CommentBłąd przy łączeniu z meczem... Czarny ekran...
Witajcie, mam podobny problem jak kilku innych użytkowników forum. Przy końcu odliczania do meczu, pojawia się na kilka sekund czarny ekran i wywala z powrotem do menu.. Próbowałem różnych porad z forum. Zauważyłem, że czasem przy próbie połączenia z serwerem społeczności wyświetlił się taki błąd jak na zdjęciu. Kupiłem grę niedawno, od początku wszystko śmigało, aż nagle się popsuło.. w BF V mogę grać normalnie.1.1KViews0likes2Commentsbroń czasami przestaje strzelać (karabiny szturmowe i rkm)
witam mam pewnien problem (wersja PS4 pro) gdy gram klasami które grają głównie właśnie karabinami maszynowymi bądź karabinami szturmowymi to gdy jestem wycelowany w wroga na krótkim dystansie broń nie wiedzieć czemu przestaje poprostu strzelać w wroga gdy jest na film auto tak jak by wykrywała sojusznika czy tylko ja mam taki problem?744Views0likes1Comment