Forums
Recent Content
Recent Content
[#] Zawiesza się gra pomiędzy ładowaniem jednej mapy a drugiej - czarny ekran
Problem widze wyłącznie podczas gry multi w operacji. Kończy się pierwszy jej etap i ładuje się drugi ale czarna plansza nie znika, gra muzyka i nic się nie dzieje. ESC również nie działa. Wczoraj ni...Solved3.2KViews0likes101CommentsNie można aktywować gry BF3 na tym komputerze...odszukaj klucz aktywacyjny...
Parę dni temu pobrałem nostalgicznie battlefielda 3, którą posiadałem na platformie origin i działało na niej wszystko świetnie. Niestety ale teraz gdy origin stał się platformą EA mam problem, aby w...Solved3.2KViews1like41CommentsBF3 - EA app - Nie można aktywować gry Battlefield 3 na tym komputerze za pomocą
Po zainstalowaniu aplikacji EA APP na komputer i odinstalowaniu origina podczas włączania Battlefielda 3, pokazuje mi że "Aktywacja niemożliwa" i niżej pisze "Nie można aktywować gry Battlefield 3 na...Solved5.8KViews0likes37CommentsProblem BF V Beta - "Twój komputer nie jest aktualnie podłączony do internetu.."
Witam. Mam ogromny problem uniemożliwiający mi grę w Battlefield V Open Beta. Gdy w aplikacji Origin klikam "Graj" gra uruchamia się bardzo długo. Nawet jak dochodzi do jej uruchomienia pojawia się o...Solved6.1KViews0likes34Comments
About Battlefield
Sprawdź społeczność EA Forums dla serii Battlefield.