Forum Discussion
22 Replies
- @EA_Kuba szkoda, że to co napisałeś próbowałem kilku krotnie i nie działa. Zresetowałem router też dalej nie działa. Zrestetowałem konsole też nie działa.
Mam ten sam problem - zaden z tych krokow nie pomogl
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Poproszę, abyście spróbowali podłączyć konsolę do alternatywnego połączenia internetowego jeśli to nie pomoże to poproszę Was o poniższe informacje:
- PSN ID
- Data i godzina wystąpienia błędu (przybliżona)
- Ewentualny komunikat który włącza się podczas uruchamiania aplikacji (zrzut ekranu)
- Wszystkie dotychczas wykonane przez Was kroki, aby ten problem rozwiązać
- @EA_Kuba Hej,
Sprawdzilem na innym necie - jest to samo.
Psnid - gdziki
Czas wystapienia 31/08/2020 15:10
Wykonane:
*reinstalacja ea play
*przebudowa bazy (uruchomienie konsoli w bezpiecznym trybie)
*przywrocenie licencji
Nic nie pomaga:/
Co do komunikatu to dokladnie jest taki:
„Błąd
O nie! Wyglada na to, ze cos poszlo nie tak
Zamknij aplikacje i sprobuj ponownie. Wiecej informacji na stronie ea.com/unable-to-connect.
Ponow”
Pozdrawiam
GI Komunikat w zalaczeniu
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @gdziki12 🙂
Połączyłem inne dyskusje na forum w jedną dla lepszej nawigacji, poproszę pozostałych o przesłanie informacji:
- PSN ID
- Data i godzina wystąpienia błędu (przybliżona)
- Ewentualny komunikat który włącza się podczas uruchamiania aplikacji (zrzut ekranu)
- Wszystkie dotychczas wykonane przez Was kroki, aby ten problem rozwiązać
Wydzieliłem Wasze posty z innej dyskusji i przeniosłem tutaj
Na koncie wojtek745 nie działa, na innych działa. Zrobione wszystko co było możliwe:
Reset internetu, przywrócenie licencji, odbudowa bazy danych, reinstalacja, reset routera, zmiana dostawcy internetu itd.
U mnie to samo co u poprzedników. Id lhabir92. Robiłem restart itp nic nie pomogło. Załączam screen
Mam ten sam problem. Restarty nic nie dały jak i również zmiana hasła ea nie przyniosła rezultatu. Dalej nie działa.
- @gdziki12 Ja mam numer do ea Polska kontakt i playstation z aplikacjia może być problem po stronie PlayStation ja to do nich zgłosiłem się zajmują tym
- @Klopas19 Daj numer pls
+48223970840 ea numer a ps 223978924
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @wojtek745
Czy mógłbyś podać PSN ID na których aplikacja działa poprawnie? Czy są one powiązane z tym samym kontem EA?
Dziękuję wszystkim za Wasze zgłoszenia!
Witam, mam problem z uruchomieniem aplikacji EA Play, appka się załącza, ładuje i wyskakuje błąd (O nie! Wygląda na to że coś poszło nie tak). Postępuje według dalszych instrukcji i nic. Dodam że subskrypcja jest aktualna, konta powiązane. (ID psn- busel1993 , ID EA- busel1993)
Nie działa. Nic z rzeczy które piszesz. Możecie to jakoś naprawić? Psn: kamelzera
Ea:kvmel1
- @EA_Kuba Problem. Może być pod strony playstation jeśli od ea działa dobrze z ps4 bo o i się zajmują u mnie ta sprawa właśnie czekam co zrobią może jest problem z zmiana aplikacji ea play a jak dawniej było ea access
Daj znać prosze jak cos sie uda. Bo widze ze od EA nic sie nie dowiemy
Wszystko sprawdzone resety porobione subskrypcja opłacona do sierpnia 2021. Co może użytkownik laik zrobić wiecej?
Gry w sklepie ps store można normalnie pobierać mając abonament aktywny. Nie działa natomiast bezpośredni sklep ea play. Wystarczy znaleść gry ze ea play w sklepie ps store i pobrać.
- @PL_LOPEZ_PL dziękuję Ci bardzo!!!
Ktoś wie jak włączyć to całe Ea play każda opcja podana przez was na forum nie pomaga dodam iż przed aktualizacja i zmiany nazwy wszystko działało platforma to ps4 a mój id to Bialykruk18
Wystarczy zalogować się na stronie ea w moim przypadku, ea raz na jakiś czas dezaktywuje konto ea i trzeba się przez przeglądarkę u nich na stronie zalogować u mnie pomogło
About EA Play
Recent Discussions
Problem z Xbox - EA
Solved11 days ago- 12 days ago
- 21 days ago
- 21 days ago
- 2 months ago