Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
5 years ago

Re: [PS4] - Błąd "Wygląda na to, że coś poszło nie tak"

Hej @Anoksja666 

Usuń aplikację EA Play z konsoli i pobierz ją ponownie z PS Store, następnie przywróć licencje. Dodatkowo upewnij się, że jesteś zalogowany na właściwym koncie PSN (sprawdź czy w historii transkacji widnieje transakcja za opłacenie EA Play). 

22 Replies

• @EA_Kuba szkoda, że to co napisałeś próbowałem kilku krotnie i nie działa. Zresetowałem router też dalej nie działa. Zrestetowałem konsole też nie działa.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 years ago

Hej @nonaldinho1234 @gdziki12 

Poproszę, abyście spróbowali podłączyć konsolę do alternatywnego połączenia internetowego jeśli to nie pomoże to poproszę Was o poniższe informacje: 

• PSN ID
    • Data i godzina wystąpienia błędu (przybliżona)
    • Ewentualny komunikat który włącza się podczas uruchamiania aplikacji (zrzut ekranu)
    • Wszystkie dotychczas wykonane przez Was kroki, aby ten problem rozwiązać
  • @EA_Kuba Hej,
    Sprawdzilem na innym necie - jest to samo.
    Psnid - gdziki
    Czas wystapienia 31/08/2020 15:10
    Wykonane:
    *reinstalacja ea play
    *przebudowa bazy (uruchomienie konsoli w bezpiecznym trybie)
    *przywrocenie licencji

Nic nie pomaga:/

Co do komunikatu to dokladnie jest taki:
    „Błąd
    O nie! Wyglada na to, ze cos poszlo nie tak
    Zamknij aplikacje i sprobuj ponownie. Wiecej informacji na stronie ea.com/unable-to-connect.
    Ponow”

Pozdrawiam
    GI
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 years ago

Dzięki za odpowiedź @gdziki12 🙂

Połączyłem inne dyskusje na forum w jedną dla lepszej nawigacji, poproszę pozostałych o przesłanie informacji:

• PSN ID
    • Data i godzina wystąpienia błędu (przybliżona)
    • Ewentualny komunikat który włącza się podczas uruchamiania aplikacji (zrzut ekranu)
    • Wszystkie dotychczas wykonane przez Was kroki, aby ten problem rozwiązać

@Proud_PL @osuemi 

Wydzieliłem Wasze posty z innej dyskusji i przeniosłem tutaj

• Na koncie wojtek745 nie działa,  na innych działa. Zrobione wszystko co było możliwe:

Reset internetu, przywrócenie licencji, odbudowa bazy danych, reinstalacja, reset routera, zmiana dostawcy internetu itd. 

• U mnie to samo co u poprzedników. Id lhabir92. Robiłem restart itp nic nie pomogło. Załączam screen

• Mam ten sam problem. Restarty nic nie dały jak i również zmiana hasła ea nie przyniosła rezultatu. Dalej nie działa. 

• @gdziki12 Ja mam numer do ea Polska kontakt i playstation z aplikacjia może być problem po stronie PlayStation ja to do nich zgłosiłem się zajmują tym
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 years ago

Hej @wojtek745 

Czy mógłbyś podać PSN ID na których aplikacja działa poprawnie? Czy są one powiązane z tym samym kontem EA?

Dziękuję wszystkim za Wasze zgłoszenia!

• Witam, mam problem z uruchomieniem aplikacji EA Play, appka się załącza, ładuje i wyskakuje błąd (O nie! Wygląda na to że coś poszło nie tak). Postępuje według dalszych instrukcji i nic. Dodam że subskrypcja jest aktualna, konta powiązane. (ID psn- busel1993 , ID EA- busel1993)

• Nie działa. Nic z rzeczy które piszesz. Możecie to jakoś naprawić? Psn: kamelzera

Ea:kvmel1

• @EA_Kuba Problem. Może być pod strony playstation jeśli od ea działa dobrze z ps4 bo o i się zajmują u mnie ta sprawa właśnie czekam co zrobią może jest problem z zmiana aplikacji ea play a jak dawniej było ea access
  • Daj znać prosze jak cos sie uda. Bo widze ze od EA nic sie nie dowiemy

• BalltazarX's avatar
    BalltazarX
    5 years ago

Wszystko sprawdzone resety porobione subskrypcja opłacona do sierpnia 2021. Co może użytkownik laik zrobić wiecej?

• Gry w sklepie ps store można normalnie pobierać mając abonament aktywny. Nie działa natomiast bezpośredni sklep ea play. Wystarczy znaleść gry ze ea play w sklepie ps store i pobrać.

• Ktoś wie jak włączyć to całe Ea play każda opcja podana przez was na forum nie pomaga dodam iż przed aktualizacja i zmiany nazwy wszystko działało platforma to ps4 a mój id to Bialykruk18 

• Wara19's avatar
    Wara19
    4 years ago

Wystarczy zalogować się na stronie ea w moim przypadku, ea raz na jakiś czas dezaktywuje konto ea i trzeba się przez przeglądarkę u nich na stronie zalogować u mnie pomogło

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!573 PostsLatest Activity: 7 days ago