Forum Discussion
6 Replies
U mnie występuje ten sam problem
U mnie również od startu web app wyskakuje ten sam komunikat i nie mogę się zalogować.
cały czas, te konto ea w fc24 było powiązane z kontem xbox i później je odłączyłem bez żadnych zmian na web appie( z tego co poszukałem to chyba trzeba zmienić na web appie aktywną platforme). Czy opsiana sytuacja ma wpływ na ten błąd logowania, a jeśli tak to czy da się to jakoś naprawić?
- JJ_Joe_PL9 months agoNew Traveler
U mnie jest to samo. Od ponad miesiaca gralem w fc24 na ps5 (wczesniej xbox). Web app fc24 dzialalo z kontem z ps5. Wczoraj zalogowalem sie raz do web app 25 ale bylo to konto xbox...ZADNEJ opcji zmiany na PS5....odlaczypem konto xbox od konta ea. I przy probie logowania czy to kontem ps czy ea - "sorry we have a problem with login"...to jakas kpina. Dzialalo, ale teraz nie dziala bo nie...
- EA_Kuba9 months ago
Community Manager
Dzięki za Wasze zgłoszenia.
Czy w ostatnim czasie odłączaliście Wasze konsolowe konta od konta EA? Może mieć to wpływ na możliwość logowania się do Web app.
https://help.ea.com/pl/help/account/unlink-gaming-accounts-from-ea-account/#risks
@Quki66 Tak, odłączenie konsolowego konta może mieć wpływ na możliwość zalogowania się w Web App.
No dobra, ale jak to naprawić bo od 2/3 dni nie mogę korzystać z web appa..
About FC 25 Problemy techniczne
Community Highlights
- EA_Kalina9 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 36 minutes ago
- 9 hours ago
- 10 hours ago
- 10 hours ago