Forum Discussion

Cwaniaczqq0's avatar
Cwaniaczqq0
Not applicable
2 years ago

Odwołanie się od blokady konta

Witam miałem dość nie milą sytuację wczoraj w grze gdzie zostałem nie ładnie zwyzywany i ośmieszony puściły mi nerwy i napisałem jeden wulgaryzm. Chciał bym przedctawić co się tam dokładnie wydarzyło i żeby EA zrozumiało moją sytuacje.

6 Replies

• Witam miałem dość nie milą sytuację wczoraj w grze gdzie zostałem nie ładnie zwyzywany i ośmieszony puściły mi nerwy i napisałem jeden wulgaryzm. Chciał bym przedctawić co się tam dokładnie wydarzyło i żeby EA zrozumiało moją sytuacje. Dwóch graczy bardzo nie ładnie zachowało się w stosunku do mnie gdyż na grze rankingowej jeden od samego początku był afk a drugi w ogóle nie chciał współpracować wyzywając mnie od „bot” „noob” i w ogóle nie przyjemne to było nie mając zamiaru mi pomóc, musiałem poradzić sobie sam i dałem radę. W 3 strefie gracz który był afk wrócił i wraz z tamtym kolegą zaczęli się śmiać i stękać do mikrofonu. Tak bardzo mnie sprowokowali że napisałem jeden wulgaryzm przez co uważam to za niesłuszny ban a przynajmniej przesadzony skoro nikogo nie atakowałem bez powodu ani nie pisałem przesadzonych słów.

• Witam mam problem z EA a dokładnie z bardzo pochopnym podejściem do mojej sytuacji a dokładnie dostałem perm bana za "XDD shut up noob your fuking freind trolling game" wiem że dość nie ładnie ale EA nie patrzy na to totalnie z mojej strony. Sytuacja nie wyglądała tak, że trafiłem na graczy którzy nie potrafią grać tylko na gościa który był afk przez większość meczu i jego kolege co mnie wyzywał. Przez cały mecz grałem normalnej prosiłem o pomoc tego co grał to wyzywał mnie bez przerwy na czacie głosowym ,gdy strefa  już mocno zmalała i mineło 10min gry typ który miał AFK wrócił i zaczął stękać do mikrofonu. Po czym przez te wyzywanie i stękali sprowokowali mnie do napisania tego gdzie może w wulgarny ale jednak (pisze że ktoś trolluje mi grę) czyli coś musiało być na rzeczy i nie wymyślam. Za to że te chłopaki zwyzywały mnie wczoraj w grze i na stękały mi do mikrofonu ja dostałem bana (perm) bo oni mnie zgłosili jeszce. To jest absurd. I nie odpuszczę sprawię bo na koncie miałem hairlooma z 1200zł w skinach odznaki 4k dmg 4krotny diament i 500lvl. Zaś chłopacy co się w ten sposób zachowali jeden około 60 lvl a drugi mógł mieć podobnie. Po za tym brzmieli jak 13 latkowie ale nie mi to oceniac skoro ja zostałem zwyzywany, wyśmiany, upokorzony i to ja mam perm bana 🙂)) Dusi mnie w środku od tej sytuacji. A i jeszcze jedno jak piszę do EA o odwołanie się to odpisują mi, że ich działanie jest prawidłowe i nie mogą wysłać mi informacji dotyczących zaistaniałej sytuacji.

• Cwaniaczqq0's avatar
    Cwaniaczqq0
    Not applicable
    2 years ago

Robię to ale EA dopiero po banie mi napisali, że nie monitorują czatu głosowego i nie mogę się odwołać do bana. A ja jestem przekonany, że jest on nie słuszny i jest znacnzie przesadzony. Za jeden wulgaryzm i użyty w kontekście, że ktoś psuje mi rozgrywkę.

• Cwaniaczqq0's avatar
    Cwaniaczqq0
    Not applicable
    2 years ago

Czuję się oszukany EA napisało że nie będą  podejmować żadnych działań dotycząncych mojego konta ponieważ nie mają wglądu na czat głosowy. Jest jakiś prywatny kontak do jakiegoś prywatnego doradcy EA? Chciałbym to na spokojnie obgadać, bo widzę że od supportu EA żadnego zrozumienia nie dostanę.

• Cwaniaczqq0's avatar
    Cwaniaczqq0
    Not applicable
    2 years ago

Proszę postaw się w mojej sytuacji, dwóch graczy psuje Ci mecz wyzywając cię i ośmieszając prowokując Cię do jakiejkolwiek reakcji i ty nie wytrzymujesz psychicznie przy komputerze  i piszesz z jednym wulgaryzmem, że "twój kolega psuje mi grę"  odrazu zgłaszając cię  i  śmiejąc się, że dostaniesz  bana. Mam nawet klipa z jednej gry wczoraj jak wulgarni potrafią być ludzie na czacie głosowym. Pod koniec tego filmu gdy piszę "shut up" można usłyszeć jak ta wasza gra jest przyjazna i co pan regvenant do mnie mówi. Klip jest na medalu 

https://medal.tv/games/apex-legends/clips/1fcrisgvB89FQS/d1337lAnYqPF?invite=cr-MSxVamYsMTY0MjQxMzA3LA

Featured Places

Node avatar for Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 12 days ago
2,480 Posts