PL_DarioFSeasoned Newcomer5 months agoKod Błędu 1:8600 1S:51002S:570 19S Brak możliwości dołączenia do gry!
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 1 day ago210 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 1 day ago210 Posts
Recent DiscussionsProblem z przegrzewaniem się komputera Witam, od zeszłego tygodnia po aktualizacji nowej mapy Hagenthal mój komputer bardzo się przegrzewa, temperatury na procesorze sięgają 90 stopni a na karcie graficznej grubo ponad 80 przez co kompute...Tactical sprint Hej witam Uważam że bf6 jest naprawdę dobra gra a ostatnia aktualizacja dała naprawdę dobre mapy ale w tym wszystkim brakuje moim zdaniem sprintu taktycznego Myślę że gra dostała by taka nową energi...Weteran BF4. BF6= brak XM25 Airbust, C4, Claymore, Dron bojowy dla wsparcia Składam ponowną apelacje. Pisałem 3 miesiące temu i widzę że nic nie zrobiliście Państwo z tym. Olaliście ludzi weteranów zakochanych w serii Battlefield bad company, BF3 i BF4. brak mapy z BF4 Lock...Wspólne granie Szukam paru graczy (4-6 graczy ) do wspólnego grania w BF6. Tak by móc uruchomić serwer do grania. By móc spokojnie robić wyzwania w grze i wbijać poziom przepustki. Gram głownie na botach (Przełama...Pernamentny ban za nic Czesc wszystkim, pisze, bo moze ktos mial podobna sytuacje i wie, co z tym zrobic. Gram w Battlefielda 6 od premiery, przez subskrypcje EA Play Pro czyli na PC, bo ta subskrypcja nawet nie dziala n...