GSiJS86New Novice2 months agophantom edition Witam. Co zyskują gracze z wersją Phantom, skoro sezon 1 jest za darmo? Czy gracze, którzy mają tę wersję i zapłacili za nią, dostaną coś ekstra?
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 12 hours ago171 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 12 hours ago171 Posts
Recent DiscussionsKampania Siemanko, chce zagrać w kampanię ale nie mogę. Włączyłem grę, wszystko pobrałem i jak wchodzę w kampanię to pokazuje zainstaluj a niżej instalowanie. Obok za to mam ograniczone wydarzenie 13 dni? Jak...[PC] [EA app] Uruchomienie gry na premierę (505 i brak zaw. wieloos.) Cześć, Chce pograć w bf6 ale niestety nie mogę... W grze mam informację o braku zawartości gry wielosobowej, a jak sprawdzałem w EA app to wszystko było. Naprawiałem raz grę. Odzyskiwałem appkę i t...Kolejki Serio EA gra na premierę, wersja droższa , sprzedaż naprawdę dobra a nikt o serwery na premierę nie mógł zadbać? BF 6 cheaters Cześć, Ostatnimi dniami coraz więcej spotykam agentów pokroju poniżej [edytowane przez EA_Kuba] Jak jest u was ? Ps5 wywala z gry, problem z PlayStation network i utracenie połączenia Cześć, sprawa wygląda tak że nie mam żadnych problemów z internetem a nagle w trakcie gry wywala mnie z meczu i jest napisałem że utracono połączenie z serwerami lub wylogowano z PlayStation network....