Forum Discussion

aras30071995's avatar
aras30071995
Seasoned Novice
12 days ago

Problemy z zepsutego bf6

Zaczynam powoli żałować że wydałem 500 Ziko na tą grę , balansu broni jak nie było tak nie ma pistolety maszynowe kopią jak kampy z 80 metrów ja używając ak205 nie mam szans z żadnym pistoletem chociaż zaczynam strzelać pierwszy albo tak mi się wydaje bo system otrzymywania obrażeń jest zepsuty tym bardziej że jak strzelasz do kampera i on też nie ma żadnego otrzymywania obrażeń to może cię bez trudu w każdej sytuacji odwalić, po zaginięciu dowduje się że ktoś zadał mi obrażenia a tak naprawdę nie otrzymałem żadnych na ekranie, po prostu padam i widzę że ktoś mi zadał serie obrażeń, dziwne respawny na plecy , ta gra wygląda coraz gorzej niż na premierę i betę, grafika totalnie rozwalona nie widać nic w pomieszczeniach tak ciemno o ile się nie ruszy ktoś to nic nie ogarniesz, wychodzisz z pomieszczeń to flash jakby granatem dostał, skórki w ogóle nie widoczne, ale to najmniejszy problem, bo znaczniki wróg przyjaciel to tak się nakładają na siebie że jak przebiegasz czasami koło typa to się okazuje że to wróg bo dalej od ciebie siedzi Twój i jego znacznik nakłada się z tym wrogim typem koło ciebie. Ten system precyzji kto wpadł na tak debilny pomysł to się staje zupełnie przypadkowe fragowanie, w Call od Duty jak do kogoś strzelasz i trafiasz w niego to trafisz w niego a tu celujesz strzelasz i masz celowonik na wrogu to czasami ten system bloom a raczej bubel nie zalicza ci obrażeń to jest zupełny przypadek czy zaliczy czy nie, tragedia, o helkach i tankach to nie będę już wspominal nasrane tego i momentami nie masz jak się ruszyć zwłaszcza na tych większych pustych mapach. Póki co ta gra jest zepsuta mam nadzieję że EA i Dice się wezmą do roboty i zaczną nie tylko pro graczy słuchać ale też zwykłych niedzielnych którzy też szukają miłej wojennej gierki, pozdrawiam graczy 

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 days ago

Hej aras30071995​ 

Dzięki za podzielenie się z nami Twoimi spostrzeżeniami! 

Odnośnie balansu broni - czy opróc pistoletów maszynowych i AK205, dopatrzyłeś się jakichś innych konkretnych przykładów zaburzenia balansu? Jakie poprawki wprowadziłbyś, by to poprawić?
    Odnośnie systemu obrażeń - Jeśli zdarzy się sytuacja, że zginiesz mimo braku widocznych obrażeń - prześlij nam klip lub zrzut ekranu obrazujący błąd
    Odnośnie respawnów - czy konkretna frakcja posiada źle dobrane miejsca, czy jest to związane z konkretnymi mapami/trybami?
    Jakie poprawki wprowadziłbyś do interfejsu?
    Jak zbalansowałbyśrozgrywkę pojazdami?

• aras30071995's avatar
    aras30071995
    Seasoned Novice
    11 days ago

Na pewno zróżnicował bym troszkę rodzaj broni i  amunicji np. wiadomo że pistolety maszynowe są dobre na blisko i na blisko mogą być mocne ale z większej odległości powinny tracić moc, raczej bym zamiast precyzji zmienił zasięg rażenia lepiej to funkcjonuje i jest bardziej realistyczne ponieważ system bloom nie jest idealny i jeżeli strzelam do przeciwnika i wiem na 100% że trafiam to system nie rejestruje obrażeń a czasami na odwrót wprowadza to losowe fragi a ja jestem graczem który woli uczciwą zrównoważoną grę , wydaje mi się że pojazdow jest zbyt dużo bo za szybko odnawiają się, Piechota nie powinna być widoczna dla pojazdów póki nie wykona jakiejś akcji w stronę pojazdu, a czasami znaczniki wrogów i przyjaciół nachodzą się na siebie i to mylące, movement momentami blokuje się moja postać na byle skałce czy na gruzie gdzie nie powinien mieć problemów wybijanie się postaci wysoko w powietrze bez użycia skoku. Powinna gra wychwytywać lepiej gdzie są wrogowie i otwierać Punkt respawny jak najdalej od przeciwników, nie mam pojęcia jak można to naprawić po prostu momentami respawnie się na plecach przeciwników i na odwrót częściej ja mam pecha, grafika flash zbyt mocny w pomieszczeniu kiedy patrzę na zewnątrz też jest strasznie irytujący, do interfejsu na pewno wprowadziłbym by znaczniki nie były widoczne za przeszkodami jak dom ściana które mogą nakładać się i mylić sojusznika z wrogiem

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.164 PostsLatest Activity: 17 hours ago