Problemy z zepsutego bf6
Zaczynam powoli żałować że wydałem 500 Ziko na tą grę , balansu broni jak nie było tak nie ma pistolety maszynowe kopią jak kampy z 80 metrów ja używając ak205 nie mam szans z żadnym pistoletem chociaż zaczynam strzelać pierwszy albo tak mi się wydaje bo system otrzymywania obrażeń jest zepsuty tym bardziej że jak strzelasz do kampera i on też nie ma żadnego otrzymywania obrażeń to może cię bez trudu w każdej sytuacji odwalić, po zaginięciu dowduje się że ktoś zadał mi obrażenia a tak naprawdę nie otrzymałem żadnych na ekranie, po prostu padam i widzę że ktoś mi zadał serie obrażeń, dziwne respawny na plecy , ta gra wygląda coraz gorzej niż na premierę i betę, grafika totalnie rozwalona nie widać nic w pomieszczeniach tak ciemno o ile się nie ruszy ktoś to nic nie ogarniesz, wychodzisz z pomieszczeń to flash jakby granatem dostał, skórki w ogóle nie widoczne, ale to najmniejszy problem, bo znaczniki wróg przyjaciel to tak się nakładają na siebie że jak przebiegasz czasami koło typa to się okazuje że to wróg bo dalej od ciebie siedzi Twój i jego znacznik nakłada się z tym wrogim typem koło ciebie. Ten system precyzji kto wpadł na tak debilny pomysł to się staje zupełnie przypadkowe fragowanie, w Call od Duty jak do kogoś strzelasz i trafiasz w niego to trafisz w niego a tu celujesz strzelasz i masz celowonik na wrogu to czasami ten system bloom a raczej bubel nie zalicza ci obrażeń to jest zupełny przypadek czy zaliczy czy nie, tragedia, o helkach i tankach to nie będę już wspominal nasrane tego i momentami nie masz jak się ruszyć zwłaszcza na tych większych pustych mapach. Póki co ta gra jest zepsuta mam nadzieję że EA i Dice się wezmą do roboty i zaczną nie tylko pro graczy słuchać ale też zwykłych niedzielnych którzy też szukają miłej wojennej gierki, pozdrawiam graczy