Forum Discussion

aras30071995's avatar
aras30071995
Rising Rookie
10 months ago

Stracona nadzieja szkoda że nie można odzyskać kasy

Witam, Kolejna latka za nami tym razem czołgi strzelają przez osłonę Dymną widzą cię jawnie gdzie ty jesteś , nie mogę się wspiąć na niską przeszkodę do wrogiego gracza kiedy mi się to w końcu udaje nie mogę kontrolować ruchy czyli wycelować bronią wrogi gracz rozwala cię z pistoletu , wolałbym żeby oni już nie robili tych łatek, pamiętam jak cyberpunka łatali w każdym patchu coś zepsuli, ale więcej naprawili l, a tu jest na odwrót ja to tylko czekam już tylko na bana za nic i daje sobie jeszcze czas do końca tygodnia i pewnie odinstaluje tą grę poczekam do następnego roku może CoD wróci do łask graczy  wolę już żeby mnie żółwie ninja lub predator rozwalał niż żeby dostawał postrzał chyba z kosmosu, a może zrobią  coda na miarę starych części lub może chociaż MW 2019, bo tego znieść już nie można, kiedy wchodzisz do gry po aktualizacji i totalnie wpadasz w wir niewiadomo czego, żałuję że tą grę tak niszczą, potencjał ogromny ale mam wrażenie że za tym idzie tylko i wyłącznie chęć odcinania kwitów i zero pasji, gracze dla nich się nie liczą będą obiecywać dopóki nie zarobią wystarczająco dużo i jak Ubisoft na końcu powiadomią że przestają wspierać grę. Pozdro dla graczy 

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 4 days ago
240 Posts