Forum Discussion

aras30071995's avatar
aras30071995
Rising Rookie
2 months ago

Stracona nadzieja szkoda że nie można odzyskać kasy

Witam, Kolejna latka za nami tym razem czołgi strzelają przez osłonę Dymną widzą cię jawnie gdzie ty jesteś , nie mogę się wspiąć na niską przeszkodę do wrogiego gracza kiedy mi się to w końcu udaje nie mogę kontrolować ruchy czyli wycelować bronią wrogi gracz rozwala cię z pistoletu , wolałbym żeby oni już nie robili tych łatek, pamiętam jak cyberpunka łatali w każdym patchu coś zepsuli, ale więcej naprawili l, a tu jest na odwrót ja to tylko czekam już tylko na bana za nic i daje sobie jeszcze czas do końca tygodnia i pewnie odinstaluje tą grę poczekam do następnego roku może CoD wróci do łask graczy  wolę już żeby mnie żółwie ninja lub predator rozwalał niż żeby dostawał postrzał chyba z kosmosu, a może zrobią  coda na miarę starych części lub może chociaż MW 2019, bo tego znieść już nie można, kiedy wchodzisz do gry po aktualizacji i totalnie wpadasz w wir niewiadomo czego, żałuję że tą grę tak niszczą, potencjał ogromny ale mam wrażenie że za tym idzie tylko i wyłącznie chęć odcinania kwitów i zero pasji, gracze dla nich się nie liczą będą obiecywać dopóki nie zarobią wystarczająco dużo i jak Ubisoft na końcu powiadomią że przestają wspierać grę. Pozdro dla graczy 

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 2 days ago
189 Posts