Forum Discussion
13 Replies
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager
Hej @Nutka18
Napisz nam coś więcej o problemie. Czy gra generuje komunikat błędu, wyłącza się do pulpitu lub czarnego ekranu itp?
Czy działała wcześniej?
Pozdrawiam serdecznie,
_Kalina
- Nutka183 years agoRising Novice
Wlącza sie: trwa uruchamianie, trwa to kilka sekund poczym sie wyłacza i ewentualnie przekieruje na origin ale nic nie działa i zostaje mi pulpit
Na origin tez wlaczam graj i jest komunikta trwa uruchamianie poczym wyswietla sie pulpit
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager
@Nutka18 dzięki za szczegóły 🙂
Dodaj grę NFS Heat oraz aplikację Origin do wyjątków w ustawieniach antywirusa. Dowiedz się z instrukcji jak to zrobić dla Windows Defender.
Dodatkowo, aby wykluczyć konflikt gry z innymi aplikacjami i usługami działającymi na komputerze, uruchom PC w trybie czystego rozruchu.
Pomocny link: https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/929135
Trzymam kciuki. Proszę daj znać jak poszło.
_Kalina
Nie zadziałało a simsy 4 chodza bez problemu
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager
@Nutka18 sprawdź proszę działanie NFS Heat poprzez EA app.
Dodatkowo pobierz i zainstaluj wszystkie ważne i opcjonalne aktualizacje systemu Windows. Wyszukaj opcje System i Zabezpieczenia, następnie Windows Update i klikając na "Wyszukaj Aktualizacje".
Trzymam kciuki,
_Kalina
Witam, dziękuję za pomoc te aktualizacje pomogły.
Teraz wyświetla mi sie komunikat: Błąd synchronizacji plików: Najnowsze pliki przechowywane w sieci mogą być niedostępne, po czym wyświetla się kwardacik aby ponowić synchronizację, pozdrawiam Nutka
a i działa przez apkę EA
- EA_Kalina3 years ago
Community Manager
@Nutka18 cieszę się, że NFS Heat działa w EA app 🙂 Więcej o EA app dowiesz się z naszego artykułu TUTAJ.
Jeśli chcesz grać przez Origin, to spróbuj jeszcze wyłączyć synchronizację z chmurą. W górnym lewym rogu wybierz Origin> Ustawienia aplikacji> Instalacje i zapisane stany gry.
Pozdrawiam,
_Kalina
Tak tez zrobiłam ale gra mimo to sie nie wlacza i nie ma zadnego komunikatu
About EA app Dyskusja ogólna
Recent Discussions
Kradzież konta
Solved3 days ago- 4 days ago