Forum Discussion

TheParova's avatar
TheParova
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

Odłączenie konta PSN od EA

Witam,

Chciałem odłączyć konto PSN od konta EA lecz jest to niemożliwe ponieważ nie mam odpowiedniego przycisku do tego tak jak w przypadku innych platform(twitch,youtube) ktoś miał podobny problem?

7 Replies

• Witam EA_Kalina 

Tak jakimś cudem mam przypisane dwa konta PSN i oba chciałbym usunąć. Kontaktowałem się parę razy na chat live i zostawałem odprawiany z kwitkiem jak to mowią. Nie da rady pomóc mi z twojej strony? W dodatku gdy wchodze w chat teraz uzupelniam potrzebne rubryki to nie przechodzi mi do "poczekalni" tylko wyrzuca mnie zebym spowrotem wybrał "problem".

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA.  

• TheParova's avatar
    TheParova
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Rozumiem a wie Pani jaka może byc przyczyna braku mozliwosci połączenia się z chat'em jakas blokada czasowa?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Niestety nie posiadam takiej informacji. Spróbuj jeszcze połączyć się  z czatem w następujący sposób:

• otwórz ten link w nowym oknie incognito a następnie wybierz opcję Kontynuuj bez logowania. Po wpisaniu danych (imię, nazwisko, email, temat) pojawi się możliwość kliknięcia opcji Czatuj z nami... 

• TheParova's avatar
    TheParova
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Niestety również nie działa. Jest jakaś inna opcja kontaktu? Mail,telefon cokolwiek

• TheParova's avatar
    TheParova
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Udało się dziś skontaktować i tak jak się spodziewałem efektów brak nie wiem gdzie mogę jeszcze napisać o pomoc.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,242 PostsLatest Activity: 7 hours ago