Forum Discussion
Hej ZenioV_
ZenioV_ wrote:ja zapomniałem z jakim kontem ea app powiązałem swoje konto steam
Skoro Twoje konto Steam jest już powiązane z kontem EA nie będziesz mieć możliwości powiązania go z innym kontem EA, dopóki nie usuniesz tego powiązania.
Zaloguj się w EA app za pomocą danych swojego konta Steam.
Następnie przejdź do ikony swojego awatara w górnym prawym rogu i wybierz opcję Ustawienia> Moje konto> Zarządzaj. Aplikacja przekieruje Cię do strony ustawień Twojego konta EA. Przejdź w zakładkę Powiązane konta i zobacz czy możesz wybrać opcję Usuń powiązanie dla Steam.
wyskakuje mi takie coś jak loguje się za pomocą steam.
Wystąpił błąd
Twoje dane logowania EA mogły utracić ważność. Spróbuj ponownie lub zresetuj hasło.
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Spróbuj wobec tego zresetować hasło za pomocą każdego konta @gmail, do którego wciąż masz dostęp.
- ZenioV_8 months agoSeasoned Newcomer
więc tak wiem na jakim mailu jest powiązane konto ale nie pamiętam do niego hasła i do poczty tak samo ;/ logowanie z każdego konta nic nie pomoże?
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager
Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta e-mail skontaktuj się z dostawcom usługi i sprawdź, czy możesz je odzyskać. Większość dostawców umożliwia odzyskanie konta poprzez:
- zresetowanie hasła
- odpowiedź na pytanie awaryjne
- weryfikację tożsamości lub alternatywnego adresu e-mail powiązanego z tym kontem.
Te opcje znajdziesz na stronie logowania się w witrynie dostawcy usługi e-mail lub odwiedzając jego stronę pomocy.