Koval40Newcomer5 months agoProblem z kontem Witam . Zalogowałem sie na konto EA po 10 latach i zgineły wszystkie gry z biblioteki. Co teraz mam zrobic jak odzyskac te gry ?? Show More
EA_KubaCommunity Manager5 months agoHej Koval40 We większości przypadków spowodowane jest to logowaniem się na niewłaściwe konto EA. Spróbuj proszę wykorzystać inne adresy email przychodzący Ci na myśl, który mógł zostać wykorzystany przy rejestracji.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,467 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,467 Posts
Recent Discussionsdodatek nie działa kupiłam dodatek życie i smierć w mediaexpert zainstalowałam dodatek ale on mi w ogóle nie działa jest szare okienko w Zarządzaniu światami czy ktoś miał taki sam problem? Powiązanie konta EA z Steam Da się jakoś skrócić czas oczekiwania na możliwość połączenia EA App ze Steam? Jakiś czas temu byłem u znajomych i połączyłem sobie moje konto EA z ich kontem Steam, i teraz żeby móc ponownie połączy...EA App nie działa Włączyłam aplikacje i zaktualizowałam simsy. Włączyłam grę i nie zadziało się nic, gdy ponownie chciałam wejść w grę pokazało ,że gra już działa a tak nie było. Wyłączyłam komputer i ponownie chciała...Ktoś się połączył z moim kontem steam na EA App. Dzień dobry, Mam taki problem, że ktoś się połączył z moim kontem steam w EA, chciałbym aby moje konto zostało rozłączone z tym kontem żebym ja mógł się z nim połączyć, lecz nie mam dostępu do konta...Nie mogę zalogować się do konta Ea Witam serdecznie , Nie mogę się zalogować na konto Ea , Operator kablówki Toya.net.pl skasował maila na którym mam konto , Dzwoniłem do operatora Toya niestety nic nie da się zrobić gdyż Toya jak mi ...