Koval40Newcomer2 months agoProblem z kontem Witam . Zalogowałem sie na konto EA po 10 latach i zgineły wszystkie gry z biblioteki. Co teraz mam zrobic jak odzyskac te gry ?? Show More
EA_KubaCommunity Manager2 months agoHej Koval40 We większości przypadków spowodowane jest to logowaniem się na niewłaściwe konto EA. Spróbuj proszę wykorzystać inne adresy email przychodzący Ci na myśl, który mógł zostać wykorzystany przy rejestracji.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,449 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 1 day ago1,449 Posts
Recent Discussionsshakowano mi konto Ktos włamal mi sie na moje konto ea i zmienil email przypisany do konta , nie jestem treaz wstanie zalogowac sie na mojego konto (wydaje mi sie ze nie był podlaczony numer telefonu) co moge zrobic w ...Obce konto EA, podłączone do mojego konta Steam Cześć, Mam dosyć dziwny problem. Otóż do mojego konta/profilu Steam, podłączone jest konto EA, które nie jest moje, a należy do obywatela Rosji. Konto to zostało (chyba) automatycznie połączone z mo...Utrata polaczenia Siemanko mam popytanie dlaczego czasem po wygranym meczu mi wywala fut do głównego ekranu i z automatu daje przegraną, mimo że wygrałem mecz Skradzione konto EA Witam, zostało mi skradzione konto EA do którego mam podpięte konta STEAM oraz PSN na których mam gry, a raczej miałem. Obecnie nie mogę się w żaden sposób zalogować na to konto, na ps5 nie mam możli...Mam pytanie jak odzyskac swoje konto? Mam pytaniebjak odzyskac swoje konto ktos przejol moje konto EA i niemoge zmienic teraz nic bo pozmienial wszysko i to kontonjes polaczone z playstation moim zalozylem nowe konto ale nie moge sia pol...