Koval40Newcomer1 month agoProblem z kontem Witam . Zalogowałem sie na konto EA po 10 latach i zgineły wszystkie gry z biblioteki. Co teraz mam zrobic jak odzyskac te gry ?? Show More
EA_KubaCommunity Manager1 month agoHej Koval40 We większości przypadków spowodowane jest to logowaniem się na niewłaściwe konto EA. Spróbuj proszę wykorzystać inne adresy email przychodzący Ci na myśl, który mógł zostać wykorzystany przy rejestracji.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 7 hours ago1,437 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 7 hours ago1,437 Posts
Recent DiscussionsJak mogę zmienić konto email dla gry Mam taki problem posiadam grę kupioną taką jak FIFA 22 i ona się chyba z mojego błędu zarejestrowała na stary adres e-mail, ale ja już nie mogę się zalogować na stary adres email. Jak mogę przerejest...Utrata starego konta Witam, jakoś koło 2015 roku kupiłem BF4 na płycie, ftedy też załorzyłem konto na Origin i zainstalowałem ją na komputer ktury nie stety nie pociągną tej gierki teraz odnalazłem tą grę po 11 latach i ...Czy za nick Deadpool Moza dostać bana ? Chcę założyć konto w bf6 i zastawiam się na nikiem Deadpool czy jest on banowany Łączenie dwóch kont EA Witam, Założyłem nowe konto i chciałem połączyć je ze starym, żeby mieć na nowym gry (FIFA 17, 18, 19, 20, 21, 22 i 23). Konsultant napisał, że udało się połączyć konta z powodzeniem, ale przez god...Brak gier w bibliotece Około godziny 10 gdy chciałem włączyć aplikacje EA wyskakiwał błąd a aplikacja się nie włączała, gdy po jakimś czasie w końcu udało mi się odpalić aplikacje okazało się, że wszystkie moje gry z bibli...