Koval40Newcomer3 days agoProblem z kontem Witam . Zalogowałem sie na konto EA po 10 latach i zgineły wszystkie gry z biblioteki. Co teraz mam zrobic jak odzyskac te gry ?? Show More
EA_KubaCommunity Manager2 days agoHej Koval40 We większości przypadków spowodowane jest to logowaniem się na niewłaściwe konto EA. Spróbuj proszę wykorzystać inne adresy email przychodzący Ci na myśl, który mógł zostać wykorzystany przy rejestracji.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 5 days ago1,418 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 5 days ago1,418 Posts
Recent Discussionsodzyskanie starego konta Witam grałam w The sims 4 jakieś 8 lat temu na swoim koncie mając 3 płyty jedna z grą i 2 z dodatkami. Aktualnie na tego samego meila posiadam 2 konto bez dodatków nie pamiętam hasła do tamtego ale w...Problem Bf3 i eaapp nie moge wejsc do gry pobierałem od nowa nic nie idzie ktos cos wie jak rozwiazac problem Nie działa EA App Cześć mam problem, z którym walczę od wczoraj. Aplikacja wymagała aktualizacji, przekierowała mnie na oficjalną stronę, abym ją pobrała jeszcze raz. Okej, instaluje instalator i tu zaczyna się cyrk. ...Proszę o pomoc moje konto zostało zhakowane i zmieniono na nim email oraz ea id i nie moge zrobić nic a poradniki nie pomagaja usunięcie konta Witam chcialbym usunac nie aktywne konto prosze o pomoc