Forum Discussion

dziki12345xd's avatar
dziki12345xd
Seasoned Newcomer
8 days ago

Włamanie na konto

Witam włamano mi się na konto Steam jak i EA gdzie miałem Fife25 włamywacz spowodował że dostałem bana na rozgrywki on online straciłem dostęp do kont. Udało mi się odzyskać hasło zmienić mail przy pomocy EA support lecz nadal nie moge uzyskać pomocy dotyczącej zdjęcia blokady z rozgrywki online, toczę batalie od stycznia z supportem EA lecz ciągle mnie zbywają mowiąc, że sytuacja jest aktualnie analizowana i tak przez bite 4 miesiące. Co to jest za polityka firmy żeby zbywać graczy na tak dlugi okres czasu. Ludzie no przez 4 miesiące analizować sytuacje z włamaniem na konto i faktycznie ustalić kto był na koncie i złamał regulamin to jest po prostu żart ja już nie mam siły kopać się z ludźmi którzy ciągle piszą to samo od 4 miesięcy, macie może jakiś złoty środek dla mnie bo ja już trace nadziej.

2 Replies

• dziki12345xd's avatar
    dziki12345xd
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Tak wysyłałem odwołanie i aktualnie przez 4 miesiące jest w procesie weryfikacji. Czy to aby nie za długo jak na zwykła sprawe z włamaniem? 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Hej dziki12345xd 

Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta aby potwierdzić co dokładnie się stało? Rozumiem, że wysłałeś już odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokady i zawieszenia. Status zgłoszenia możesz zawsze śledzić na stronie https://help.ea.com/en/help-my-cases/  

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,239 PostsLatest Activity: 16 hours ago