d3skA88Newcomer5 hours agoBłąd podczas ładowania gryWitam wyskoczył mi błąd 0:89001S:7C:-13561655840 co to może oznaczać?
Featured PlacesEA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago1,717 Posts
EA app Problemy techniczne i błędy Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago1,717 Posts
Recent DiscussionsBłąd podczas ładowania gry Witam wyskoczył mi błąd 0:89001S:7C:-13561655840 co to może oznaczać? kod błędu INST-21-25006 Witam Tak jak w temacie - aplikacja działała i nagle przestała. Próbowałem wszystkiego - uruchom jako administrator itp. Odinstalowałem i nie mogę jej zainstalować - pokazuje się właśnie taki błąd. ...Ea app Uruchamiam aplikację wyświetla mi się strona logowania po kilku sekundach znika probowałem juz uruchomić jako administrator lockalapp usuwałem instalowałem usuwałem powiązanie z steam tez usuwałem ...Proszę o pomoc Na koncie mojej córki w EA nie może się zalogować ponieważ jest potrzebny 6 cyfrowy kod , który jest wysyłany na adres email. Niestety nie przychodzi ten kod na podany adres email. Nie wiem dlaczego ...Transfery EA 26 Witam , mam zablokowany dostęp do transferów jak odblokować? Robiłem zadania itd nic to nie daje. Pozdrawiam