Forum Discussion

Rekoszafiarka's avatar
Rekoszafiarka
Seasoned Newcomer
3 days ago

Brak nowych światów w grze The Sims3

Dzień dobry,
Zakupiłam kilka dodatków 1.12.2025 roku w tym zestaw światów, który zawierał Monte Vista oraz Magiczne źródła. W mojej bibliotece EA pokazują się na zielono, że są wprowadzone one do gry. W menu startu the sims3 jednak się nie pokazują, a co więcej, w menu gry "dodaj nową grę/rodzinę" magiczne źródła (Hidden Springs) pojawiają się jako możliwe do kupienia w simstore za simpoints, monte vista nie pokazują się wcale. Co wiecej, zakupiony przedmiot fontanna czekolady oraz sznurek do wieszania (mam dodatek The sims3: pokolenia) się nie pokazuje, gdy grałam w latach poprzednich zawsze był dostępny, to jednak najmniejszy problem 😅 Po tym, pomyślałam że kupię samą podstawę the sims3, bo to że nie działają światy może mieć tu przyczynę, jednak już tego samego dnia okazało się, że problem nie został rozwiązany. Proszę o zweryfikowanie mojego problemu lub w ostateczności o zwrot pieniędzy za zakupiony towar, który nie został włączony do gry.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 5 hours ago
1,618 Posts