Forum Discussion

zanet0608's avatar
zanet0608
Rising Newcomer
25 days ago
Solved

Dodatek Królewskie dziedzictwo

Zakupiłam dodatek Królewskie dziedzictwo oraz go zainstalowałam. W opisie dodatku było, ze do 15.03 jest możliwość pobrania zestawu Królewskie skarby. Nie mogę pobrać zestawu, ponieważ nie wyświetla sie nigdzie taka opcja. Gdzie należy wejść, jsk pobrać ten zestaw?

• Hej zanet0608​ 

Królewskie skarby” nie pojawia się jako osobna opcja do pobrania wewnątrz gry. Zestaw ten jest częścią zestawu, który otrzymuje się jako bonus przy zakupie dodatku Królewskie dziedzictwo w okresie promocyjnym do 15 marca 2026 r.

Jeśli dodatek został zakupiony i zainstalowany przed 15.03, to zawartość bonusowa powinna być już automatycznie dodana do gry razem z dodatkiem (nie trzeba jej osobno „pobierać”). Dodatkowe przedmioty pojawiają się w katalogu budowania i tworzenia postaci. 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej zanet0608​ 

Królewskie skarby” nie pojawia się jako osobna opcja do pobrania wewnątrz gry. Zestaw ten jest częścią zestawu, który otrzymuje się jako bonus przy zakupie dodatku Królewskie dziedzictwo w okresie promocyjnym do 15 marca 2026 r.

Jeśli dodatek został zakupiony i zainstalowany przed 15.03, to zawartość bonusowa powinna być już automatycznie dodana do gry razem z dodatkiem (nie trzeba jej osobno „pobierać”). Dodatkowe przedmioty pojawiają się w katalogu budowania i tworzenia postaci. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 1 hour ago
1,717 Posts