Kolekcja C&C The Ultimate Collection
Cześć
Puściły mi nerwy. Od kilku miesięcy mam kłopot z kolekcją. Po przejściu z Origin na EA wszystkie gry działały przez może tydzień i koniec gry.
Nic na kompie nie zmieniałam. Wywaliłem całą apke EA i gry a następnie ponownie zainstalowałem. Efekt taki , że dalej gry z serii się nie uruchamiają ale nie tylko one..
Wywala za każdym razem ten sam komunikat o uprawnieniach administratora. A gdy dam ok to i tak gra się nie uruchamia. Zgłaszanie błędów jest bez sensu bo nikt na nie nie odpowiada. Nikt nie naprawia tego błędu.
W sumie zaczynam kupować już gry na innym portalu. Tu nie widać żadnych postępów od czasu zimny z Origina na EA app. Jest tylko gorzej niż było. Jak nie uruchamiają się gry to błąd z logowaniem jak nie błąd z logowaniem to brak gier w kolekcji i system chce je pobierać na nowo.
Zabrałem kompa do kumpla tam instaluje jego inną apke z C&C Remastered Collection i uruchamiam ją bez kłopotu. Potem wywalam jego apke i instaluje EA app instaluje tym razem też C&C Remastered Collection i co wali mi bład uprawnienia administratora.
Widać że problem dotyczy EA a nie kompa,
Dodam, że inne gry też zaczynają wołacz o to samo. W zaporach gry sa dodane. Wiec nic ich nie blokuje.
Czy ktoś ma pomysł co jest przyczyną? Uruchamianie apki z punktu administratora też nic nie daje. Ten sam błąd.
Otwarcie mówiąc cała EA to jeden wielki syf jaki mało. Origin choć wygląd miał kiepski i wolny i mała lista gier ale logowanie i gry działały zawsze. Na Steam jak zgłaszam bład po 20-40 godzinach średnio jest naprawione. Ba raz dostałem 2 gry w ramach rekompensaty mogłem se je wybrać. A tu cisza ze strony zgłaszana błędów.
Jedyna opcja w was koledzy bo serio już prawie każda gra woła o uprawnienia administratora.
Czy ktoś ma pomysł jak rozwiązać tek błąd.
Dzięki