Hej 5gah6kwx8fl3
Jeśli osobiście zakładałeś to konto PSN i grałeś wcześniej w jakiekolwiek gry EA, które wymagały połączenia z serwisami online, to wszystko wskazuje na to, że Twoje konto EA i/lub PSN zostało kiedyś przejęte.
Nie mam dostępu do emaila ponieważ to nie mój e-mail nie moje konto i nie wiem kogo.
Jeśli kiedykolwiek wcześniej grałeś w dowolną grę EA, która wymagała logowania się, lub grania online, to musiałeś je założyć i podać adres e-mail. Przeszukaj swoje skrzynki e-mail w poszukiwaniu wiadomości odnośnie utworzenia konta EA lub zmiany adresu e-mail na nim.
Skontaktuj się z nami, prosząc o pomoc w odzyskaniu dostępu do skradzionego konta EA. Zostaniesz poproszony o podanie oryginalnego adresu e-mail, który był na koncie.
Jeśli podany adres e-mail jest oryginalnym adresem, który był na tym koncie EA, znaczy to, że w przeszłości Twoje konto PSN zostało skradzione. Aby móc połączyć konta, musisz po pierwsze mieć dostęp do konta PSN i znać hasło oraz e-mail, zalogować się na konto EA, po czym potwierdzić łączenie kont.