Forum Discussion

5gah6kwx8fl3's avatar
5gah6kwx8fl3
New Novice
10 days ago

Mam konto psn połączone z kontem EA które nie jest moje

Mam konto psn które jest połączone z kontem EA które nie jest moje i ma dziwny e-mail nie znajomy,podczas rozmowy z czatem nie wiem czy to Hindus nie ogarnia czy poprostu bot ale nie rozumie jak mu tłumacze że to nie jest moje konto i nikogo mi znajomego i próbuje mi wysyłać kody na e-mail który nie jest mój ani żadnej mi znajomej osoby 

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 days ago

Hej 5gah6kwx8fl3​ 

Na początek sprawdź proszę, czy masz dostęp do oryginalnego maila przypisanego do Twojego konta EA i czy dostałeś tam jakąkolwiek wiadomość o zmianie danych. To pomoże ustalić, czy doszło do zmiany powiązania.

Jeśli masz konto PSN, spróbuj też zalogować się do EA właśnie przez dane PSN i zobacz, do jakiego konta EA Cię przenosi - to potwierdzi, z czym dokładnie jest połączone.

W takiej sytuacji najlepiej wrócić na czat EA Help, ale poprosić wyraźnie o weryfikację powiązania PSN > EA account, zamiast resetu maila. Konsultant musi sprawdzić to po swojej stronie i ewentualnie pomóc odłączyć konto.

• 5gah6kwx8fl3's avatar
    5gah6kwx8fl3
    New Novice
    9 days ago

Nie mam dostępu do emaila ponieważ to nie mój e-mail nie moje konto i nie wiem kogo.

Próbując zalogować się przez konto psn próbuje zalogować mnie nie przez mój e-mail 

Konsultant nie potrafi pomóc ponieważ chcę ode mnie dane z konta ea z którym jest połączone moje konto psn przypominam że konto EA nie jest moje i nie mam do niego dostępu.

Chce tylko rozłączyć moje konto psn z kontem EA 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    8 days ago

W tym przypadku najważniejsza rzecz - weryfikacja konta jest konieczna. Na forum nie mamy dostępu do kont ani możliwości ich rozłączania, więc wszystko musi przejść przez wsparcie.  Spróbuj ponownie skontaktować się z supportem i od razu zaznacz, że chcesz rozwiązać problem z nieautoryzowanym połączeniem konta PSN z obcym kontem EA. 

• 5gah6kwx8fl3's avatar
    5gah6kwx8fl3
    New Novice
    8 days ago

Rozmawiałem z 8 różnymi konsultantami żaden z nich nie rozumie że to nie moje konto,każdy próbuje połączyć mnie z kontem EA które nie jest moje i twierdzi że inaczej nic się nie da zrobić,związku z tym że nie mogę korzystać z zakupionej gry oczekuje zwrotu pieniędzy za gry 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    5 days ago

Hej 5gah6kwx8fl3​ 

Jeśli osobiście zakładałeś to konto PSN i grałeś wcześniej w jakiekolwiek gry EA, które wymagały połączenia z serwisami online, to wszystko wskazuje na to, że Twoje konto EA i/lub PSN zostało kiedyś przejęte.

Nie mam dostępu do emaila ponieważ to nie mój e-mail nie moje konto i nie wiem kogo.

Jeśli kiedykolwiek wcześniej grałeś w dowolną grę EA, która wymagała logowania się, lub grania online, to musiałeś je założyć i podać adres e-mail. Przeszukaj swoje skrzynki e-mail w poszukiwaniu wiadomości odnośnie utworzenia konta EA lub zmiany adresu e-mail na nim. 

Skontaktuj się z nami, prosząc o pomoc w odzyskaniu dostępu do skradzionego konta EA. Zostaniesz poproszony o podanie oryginalnego adresu e-mail, który był na koncie.

Jeśli podany adres e-mail jest oryginalnym adresem, który był na tym koncie EA, znaczy to, że w przeszłości Twoje konto PSN zostało skradzione. Aby móc połączyć konta, musisz po pierwsze mieć dostęp do konta PSN i znać hasło oraz e-mail, zalogować się na konto EA, po czym potwierdzić łączenie kont. 

• 5gah6kwx8fl3's avatar
    5gah6kwx8fl3
    New Novice
    5 days ago

Jeżeli zakładane konto to nie miało ono takiego adresu jak tamto, ewentualnie @wp.pl  a nie virtual-email.com,jeśli konto zostało skradzione to jak mam się zalogować ? Na czacie podaje stary adres e-mail ale Hindus twierdzi że ma za mało danych podaje adres e-mail podaje datę urodzenia i więcej nie mam,z czatem kontaktowałem się jakieś 30 razy i za każdym razem wysyłacie mi na emaila kod który muszę podać a nie mogę podać bo nie mam tego emaila 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 15 minutes ago
1,754 Posts